Bayramın son gününü, piknik yaparak değerlendirdiler

Elazığ'da vatandaşlar Kurban Bayram tatilinin son gününü mesire alanlarında değerlendirdi.

Bayramın son gününü, piknik yaparak değerlendirdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 günlük Kurban Bayramını Elazığ’da geçiren vatandaşlar, başta Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı olmak üzere mesire alanlarında geçirdi. Mesire alanlarına gelen vatandaşlar bir yandan mangal yaparken diğer taraftan güzel havanın tadını çıkarttı. Aileleri ile birlikte pikniğe mesire alanlarına gelen çocuklar ise alandaki parklarda doyasıya eğlendi. Parklarda eğlenen çocuklara Elazığ Belediyesi tarafından da balon hediye edilmesi onları mutlu etti.

Kurban Bayramı tatilinde Arabistan’dan Elazığ’a gelen Veysel Özçelik, “Bayramın son gününde mesire alanına kestiğimiz kurbanın etini yemeye geldik. Belediyemizin mesire alanında güzel hizmetler sağladığı için mutluyuz” dedi.

Bayram tatilinin son gününde ailesi ile mesire alanına geldiğini aktaran Bilal Yılmaz ise, “Hava güzel, bizde eğleniyoruz. Mesire alanında bayram tatilinin tadını çıkartmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Pikniğe gelenlerden Orhan Teştek, “Mesire alanında pikniğimiz harika geçiyor. Hava, ortam, mekan çok güzel” derken, Mustafa Yıldız da “Mesire alanında mangal yapıyoruz. Pikniğimiz güzel ve sakin geçiyor” diye konuştu.