Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Atağı Geldi

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Atağı Geldi

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Atağı Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş’tan Burak Yılmaz Atağı Geldi

Şenol Güneş eski öğrencisini takımda görmek istiyor. Takımda yaşanan gol yollarındaki sıkıntın bir türlü çözülememesi nedeni ile devre arasında bu yönde bir takviye yapılması bekleniyor. Teknik adama ise çok eskiden bu yana tanıdığı ve özelliklerini en iyi şekilde bildiği Burak Yılmaz’ın alınmasını istiyor. Bu doğrultuda Beşiktaş yönetimi de yönünü tecrübeli golcüye çevirdi. Kendisi ile anlaşılması için çalışmalarını sürdürüyor. http://giris.superbetintr.club/ ayrıcalıklarını sizlerde kaçırmayın. Eğer deneyimli oyuncu ile anlaşılırsa yeni bir Şenol Güneş – Burak Yılmaz dönemi başlayacak. Tecrübeli isminde ayak uydurma konusunda zorlanmaması bekleniyor.

Takıma Büyük Heyecan Getirecektir

Burak Yılmaz ile anlaşılmasının büyük önem taşıdığı söyleyebilir. Takım için son derece önemli bir oyuncu olacak ve başarıları ile adından söz ettirmeyi başaracaktır. Teknik adama olan yakınlığı nedeni ile ucuyum konusunda sorun yaşanması beklenmiyor. Ayrıca yönetimin bu konuda hocaya olan güvenleri tam. Sezonun ikinci yarısında nasıl bir canlı maç izle heyecanı yaşanacağı da bu duruma göre bir kez daha şekillenmiş olacak. İlginizi çekecek olan gelişmeler şimdi sizleri bekliyor. Yaşanacakolan özel anları yakından takip etme fırsatını kaçırmak istemeyeceksiniz. Şampiyonluk için iddialı bir takım kurulmak isteniyorsa bu durum önemli olacaktır.

Taraftarın Tepkisi Merak Ediliyor

Galatasaray oyuncusu olarak forma giyerken Burak Yılmaz ile Beşiktaş taraftarının arasını bir hayli açılmıştı. Üzerinden epey zaman geçmiş olasına rağmen taraftarın nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyor. Sıcak bir karşılaşma olup olmayacağı konusunda yaşanan tereddütlerin transfer sürecini de etkileyeceği söz konusu. Superbetin giriş sayesinde tüm imkânların sahibi olacaksınız. Beklentileriniz karşılayacak olan fırsatları bir arada bulmaya hazır olun. Ayrıcalıklarla dolu fırsatlar şimdi sizleri bekliyor. Yararlanacaklarınızın son derece özel olduğunu göreceksiniz.