Bilal Çoban açıkladı! Milletvekili Aday Adayı olacak mı?

Prof. Dr. Bilal Çoban, 24 Haziran 2018 seçiminde Elazığ Milletvekili Aday Adayı olup olmayacağını açıkladı.

Bilal Çoban açıkladı! Milletvekili Aday Adayı olacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, toplumun farklı kesimlerinden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Elazığ’dan milletvekili adayı olması noktasındaki teveccühe teşekkür ederek, “8 yıldan beri İlimiz ve halkımız için Belediye Başkanı olma noktasında gece gündüz çalıştım. Bu süreç devam ediyor. Hedefimiz ve istikametimizde bir sapma yok” dedi.

2019 YEREL SEÇİMLERİYLE ELAZIĞ’I ŞAHA KALDIRMAK İSTİYORUZ

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban konuya ilişkin olarak yazılı bir açıklamada bulunda. Çoban açıklamasında;

“Sevgili Hemşerilerim, tam sekiz yıl önce "YENİDEN ELAZIĞ" diyerek çıktığımız ve “BİRLİKTE ELAZIĞ YÜRÜYÜŞÜ”  teması ile halen devam ettiğimiz bu uzun ve zorlu sevda yolunda, Allah'a (c.c) şükürler olsun ki; dün olduğu gibi bugün de alnımız ak, başımız dimdiktir.

Sevgili hemşerilerimiz beni yakından tanımıştır.

Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan adayı yapılana kadar şehrimizin her karışını, her köşesini, her rengini, içimizdeki Elazığ sevdası ile yoğurarak, bir gelecek inşaa etmeye çalıştığımıza herkes şahit olmuştur.

Ömrüm boyunca şeref ve onur ile taşıyacağım Belediye Başkan adaylığı dönemimde; gece gündüz, varımla yoğumla çalışarak, Partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığım, herkesçe görülmüştür.

Ancak, 78.000 oy almam gerekirken 56.000 oy almış ve şehrimizi yönetme yetkisini almak nasip olmamıştı.

Belediye Başkanlığı seçimini kaybetmiş olmama rağmen, "Allah var gam yok" diyerek, 2014 yılından bugüne kadar gece uyumadan, gündüz oturmadan, mahalle mahalle, köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezmeye devam ettim ve insanlarımızın gözlerinin tam içine bakarak; o tertemiz yüreklerine dokunmaya çalıştım.

Sadece işimi yaptım ve sadece partimin bir fazla oy alabileceği ortamlar oluşturmaya çalışarak, bir fazla adım atarak, doğru bildiklerimizi haykırarak ve Elazığımıza projeler üreterek, bugünlere şerefle geldik.

"Elazığ Halkı Sahipsiz" denildiğinde sahibi biz olduk ve gün geldi Elazığ halkı bizi sahipsiz gördüğünde bize sahip çıkarak, cebimizden değil, yüreğimizden verdiklerimizi fark ederek, şükürler olsun ki; yaşamlarının ve yüreklerinin bir kenarına kazıdı bizleri.

Bugün gelinen noktada, Türkiye bir erken genel seçim ortamına girmiş bulunmaktadır.

Sekiz yıldır aralıksız çalışmalarıma yakından şahit olan hemşerilerimiz, yoğun bir biçimde beni arayarak, Milletvekili adayı olmam yönünde istek, telkin ve taleplerini iletmektedir.

Sevgili Elazığlı hemşerilerimizin yüreklerinde ılık bir rüzgar ve buruk bir sevda bıraktığımızı gördüğümüze çok sevindik.

Sevgili gençlerimizin gözlerinde aydınlık bir gelecek oluşturduğumuzu fark ettik ve bununla gerçekten gurur duyduk.

Sevgili çocuklarımızın gülümsemelerinde ölmeyecek bir sevda ektiğimizi hissederek, belli belirsiz bir sevince boğulduk.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez yöneticilerimizin çaba ve çalışkanlığımızı takdir ettiğini duyduk ve mutlu olduk.

Alevisiyle Sünnisiyle, sağcısıyla solcusuyla, köylüsüyle kentlisiyle her çeşit insanımızın gönüllerinde olduğumuzu duyup, daha fazla gururlandık.

Ama her gelen ve bizi her arayan hemşerimize, Milletvekilliği gibi kutsal bir görevi üstlenmeyi düşünmediğimi, bütün enerjimle “BİRLİKTE ELAZIĞ YÜRÜYÜŞÜNE” devam edeceğimi ve Allah (c.c), Belediye Başkanlığı yolunda “bana, inanmış yol arkadaşlarım ve hemşerilerimize şanlı bir ZAFER İle yardım etsin” diyerek, Belediye Başkan adaylığımı devam ettireceğimi ifade ettim.

Halkımız bizi tanımış, laf üretmek yerine iş ürettiğimizi bilmeyen kalmamış, Elazığ’a olan sevdamız, taraflı tarafsız herkes tarafından defalarca test edilmiştir.

24 Haziran 2018 seçimlerine kadar, yolumuz uzun ve yükümüz ağır olacaktır.

Gün, bir ve birlikte olmanın zamanıdır.

Hak'tan, halktan ve Genel Merkezimizden aldığımız güçle, geleceğe atılacak her adımda var olacağımızı, bu süreçte verilecek her çabanın destekçisi olacağımızı, partimizin, adaylarımızın ve şehrimizin yanında olacağımızı, bizi ilgi ile takip eden hemşerilerimiz bilmeli ve asla unutmamalıdır.

Hemşerilerimin şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve teveccühe teşekkür ediyor, yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin, önce ülkemize, sonra Milletimize ve nihayetinde şehrimiz ve müstakbel adaylarımıza hayır ve mutluluk getirmesini yürekten diliyorum.

Selam ve Dua ile...”