Bismil Belediyesi'nden hasta ve yaşlılara Ramazan paketi

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediye Başkanlığı kentte ilk kez başlattığı evde bakım hizmetiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürürken, Ramazan ayı dolayısıyla da evde yalnız yaşayan, hasta ve yaşlı kimselere Ramazan kolisi dağıttı.

Bismil Belediyesi'nden hasta ve yaşlılara Ramazan paketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediye Başkanlığı kentte ilk kez başlattığı evde bakım hizmetiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürürken, Ramazan ayı dolayısıyla da evde yalnız yaşayan, hasta ve yaşlı kimselere Ramazan kolisi dağıttı.

Ramazan ayı ile birlikte ekipler, çalışmalarını yoğunlaştırarak ailelerin her türlü yardımına koşuyor. Evde bakım ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla evde bakım hizmetinden yararlanan ihtiyaç sahibi ailelere de gıda kolisi desteğinde bulunuyor.

"Kimseyi incitmeden yardımlarımızı yapıyoruz"

Maddi durumu yetersiz ve evde yalnız olan hasta, kimsesiz vatandaşların mutfak giderlerine mütevazi bir katkı olarak değerlendirdikleri gıda yardımlarını sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak tanımlayan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, gerek evde bakım hizmetleri gerekse erzak dağıtımlarını titizlikle gerçekleştirdiklerini ve yardımda bulunulan vatandaşların teşhir edilmemesine büyük özen gösterdiklerini belirtti.

Gülenç “Yaşlılar önceliklerimiz arasındadır. Yaşlılara yönelik Bismil Belediyesi olarak gerek sosyal ve gerekse fiziki şartları olgunlaştırarak onlara sahip çıkmaktayız. Bu hizmetlerin yanı sıra sosyoekonomik ve sağlık alanlarında da bize gelen ve bizlerin sahada elde ettiğimiz bilgi ve talepler doğrultusunda gerekli destek ve hizmetleri kendilerine sunmaktayız” dedi.