'Bizi geçmiş 25 yılla kıyaslayan bir iktidarla karşı karşıyayız'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu.

'Bizi geçmiş 25 yılla kıyaslayan bir iktidarla karşı karşıyayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ’da 'Bizi geçmiş 25 yılla kıyaslayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Bu durumlarını kavrayabiliyorum. 25 yıldan sonra kaybettiği bir ilde, böyle performans gösteren ekibe bu kadar ok çevirmelerini, bu kadar eleştiri yoğunlaştırmaları gayet doğal.' dedi.

Elazığ’da 2020 yılında meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından birçok okul hasar almıştı. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un sunduğu teklif üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hasar alan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşasına başlanmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Elazığ’a gelerek lisenin inşaatında incelemelerde bulundu ve inşaat süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı.

"RAKAMLARLA, İSTATİSTİKLERLE ORTAYA KOYACAĞIZ"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaatı hakkında basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra iddia ettiğini vurgulayarak ‘Biz 5 yıl bittiğinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en güçlü, en üretken, toplumuyla en iç içe, en demokratik bir yönetim olduğumuzu rakamlarıyla, istatistikleriyle ortaya koyacağız.’ dedi.

Ekrem İmamoğlu ‘Bizi geçmiş 25 yılla kıyaslayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Bu durumlarını kavrayabiliyorum. 25 yıldan sonra kaybettiği bir ilde, böyle performans gösteren ekibe bu kadar ok çevirmelerini, bu kadar eleştiri yoğunlaştırmaları gayet doğal ama biz tam tersine hem şehrimizde iş üretirken hem de ülkemizin her noktasına güzel hizmetler sunuyoruz.’ ifadelerini kullandı.

‘İnsanlardan beslenirsiniz, doğruları yine insanlardan görürsünüz.’ diyerek sahada olmanın önemine dikkat çeken İmamoğlu konuşmasının sonunda şu cümlelere yer verdi:

‘Toplumdan vatandaştan uzak olan hiç kimse başarı elde edemez. Elazığ’da başarı anlamında incelenmesi gereken bir yer. Gürsel Erol burada sürekli sahada dolaşmasaydı herhalde her dönem iki kat oylarını artırmazdı. Burada incelenmesi gereken siyasi bir başarı var. Elazığ ‘Sahada olursak nasıl sonuç alırız?’ sorusuna cevap olabilecek örnek bir yer.’