Bu haber tüm Elazığlıları ilgilendiriyor! 15 Ekim sonrası...

Elazığ Havalimanı'nın pist bakımı nedeniyle uzun bir süre kapanacak olmasından dolayı, yolcuların mağduriyet yaşamaması adına Malatya Havalimanı'na servis düzenlenecek.

Bu haber tüm Elazığlıları ilgilendiriyor! 15 Ekim sonrası...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Havalimanı'nın ikinci pistinin bakıma alınacak olması nedeniyle 15 Ekim'den sonra yolculuklarını hava yoluyla yapacak vatandaşların geçici bir süreliğine Malatya, Diyarbakır ve Bingöl illerine seyahatlerini gerçekleştirecek.

TÜRSAB, Elazığ yolcularının mağdur olmaması adına Malatya Havalimanı'na servis başlattı.

SERVİSLERİN KALKIŞ NOKTALARI, SAATLERİ VE ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Servislerin kalkış noktalarının ilki Elazığ Valiliği karşısında olan Gülpaş Çerez'in önü olacağı, ikinci kalkış noktasının da Abdullahpaşa Trafo olacağı açıklandı.

15 Ekim 2021 tarihinde, gece 02.15' te başlayacak olan uygulamada, yolculuklarını Malatya Havalimanı üzerinden gerçekleştirmek isteyen yolcular için havalimanı açılana kadar servis saatleri '02.15 - 08.00 - 11.30 - 15.30' olarak belirlendi.

YOLCU ÜCRETLERİ 70 TL

Yolcu ücretlerinin 70 TL olacağı açıklanırken 8 kişilik VIP servisinin ücreti de 100 TL olarak belirlendi.

Yolcuların, "Ulaştırma Bakanlığı'nın UEDTS sistemine yolcu bilgileri girişleri olduğu için 5 saat öncesinden yolcu adı, soyadı, TC kimlik numarası ve HES kodunun girilmiş, ödemesi yapılmış olması gerekiyor." Rezervasyon kaydını tamamlamamış yolcular sefere kabul edilmeyecek.

Yolcuların servis hizmetinden yararlanmak için 0532 501 89 85 ya da 0538 814 18 34 numaraları ile iletişime geçebileceğine de yer verildi.