'Bugün bize çamur atanlar yarın utanacaklar'

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Yurtbaşı beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

'Bugün bize çamur atanlar yarın utanacaklar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Haziran seçimlerine 10 gün kala siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Saadet Partisi de seçim çalışmaları kapsamında Yurtbaşı beldesinde ziyaretlerde bulundu.

Yurtbaşı beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Milletvekili adayları, partilerine destek istedi.

TANYILDIZI: “AKP BUNDAN DAHA GÜÇLÜ NASIL OLABİLİR”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı AK Parti’yi eleştirdi ve siyasi partilerin birbirilerinin düşmanı olmadığını kaydetti. Tanyıldızı, “Vatandaş devamlı ezilmiş, horlanmış. Şu anda bütün seçmenler siyasilerden bir şeyler bekliyor. Gezdiğimiz yerlerde kendimizi ifade etmekten başka bir hedefimiz de yoktur. Siyasi partiler rekabet içindedir birbirinin düşmanı değildir. AKP bizi yıllardır idare ediyor. İyi veya kötü milletimiz tercih yapacaktır. AK Parti diyor ki güçlü hükümet güçlü meclis… 16 yıldır devamlı güçlüydüler. Bundan sonra nasıl güçlülük istiyorlar onu da izah etmeleri lazım. Cumhurbaşkanı AKP’den, Başbakan AKP’den, bütün bakanlar AKP’den, medya ise tamamen yandaş bir medya, her yanlışı bile doğru gösteriyor. AKP bundan daha güçlü nasıl olabilir. Demek ki güç zehirlenmesi olmuşlar.” dedi.

EMRE: “ENGELLİLERİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”

Yurtbaşı ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, Saadet Partisi’nin engellilerle ilgili projelerini anlattı. Bir engelli olarak engelli vatandaşları en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Emre, “ Engelli sorunlarıyla ilgilenen parti hep milli görüş partileri olmuştur. Maalesef diğer siyasi partiler engellileri bir rant, menfaat aracı olarak kullanmışlardır. Engellilerle ilgili ciddi projelerimiz var. En önemli projelerimizden birisi akıllı şehir projesi… bu proje, şehri engellilerin kullanımına en uygun şekilde getirecek bir projemizdir. Diğer projemiz de farkındalık projesi… Toplumda engelliye bakış açısını yıkacağız. 2. Sınıf vatandaşı muamelesi gören zihniyeti alt üst edeceğiz. Daha birçok projemiz var. Ben de bir engelli kardeşiniz olarak engellilerin derdiyle dertlenmişim. Engellileri en iyi şekilde temsil edeceğimden şüpheniz olmasın.” ifadelerini kullandı.

EMRE: “BUGÜN BİZE ÇAMUR ATANLAR YARIN UTANACAKLAR”

CHP ve İYİ Parti ile gerçekleştirdikleri ittifaka da değinen Emre, “CHP ile yapılan ittifak tamamen sıfır baraj endeksli bir seçim işbirliğidir. Maalesef şuan Türkiye’de büyük bir algı operasyonu yapılmak isteniyor. CHP ile bir oldunuz diyerek görmemiz gereken bütün gerçekler gözümüzün önünden kaçırılıyor. Evet, CHP ile seçim işbirliği yaptık. Bu seçim işbirliği iktidarın önümüze sunduğu %10 seçim barajını yıkmak için yapılmıştır. Rahmetli Erbakan hocamız 1974’te rahmetli Ecevit ile yaptığı koalisyon nasıl hayırlı hizmetlere vesile olduysa Allah’ın izniyle biz de bu seçim işbirliğinde barajları yıkacağız. Mecliste temsil edileceğiz. Bugün bize çamur atanlar söylediklerinde utanacaklar. Milli görüşü en iyi şekilde toplumun önüne çıkartacağız.” diye konuştu.