Bulut, Keban ve Baskil gençlerini misafir edecek

Milletvekili Metin Bulut'un organizasyonuyla Elazığ'dan Konya'ya Kardeşlik Buluşmaları adı altında yapılan programın ikincisi gerçekleştiriliyor.

Bulut, Keban ve Baskil gençlerini misafir edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program kapsamında gençler Elazığ’ın farklı ilçelerinden seçilerek bir araya getiriliyor. Bir araya gelen gençler önce Ankara’da misafir ediliyor sonra Konya’da. Ankara’ya ulaşan gençler milletvekili Metin Bulut tarafından karşılanıyor. Sonra mecliste milli birlik ve beraberlik konulu bir sunum yapılıyor.

Meclisin tarihi önemi hakkında bilgiler veriliyor sonra şehir turu...

Ankara’da özellikle alanında uzman kişilerin katılımıyla gençlere “Geleceğin Türkiyesi” konulu sunumlar yapılıyor. Konya programın da ise Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Konya’nın manevi ve tarihi şahsiyetleri ile ilgili sunumlar ve geziler tertip ediliyor.

Tüm bu programları en ince detayına kadar Metin Bulut organize ediyor.

Program ilk defa Karakoçan ve Kovancılar gençlerinin katılımıyla gerçekleştirilmişti.

Programın ikincisi Keban ve Baskil ilçelerimizden seçilen gençlerle gerçekleştiriliyor.

Programa katılan gençler bu akşam Ankara’ya doğru hareket ettiler. Yarın Ankara’da kendilerini Metin Bulut karşılayacak misafir edecek ve sonra Konya’ya yolculayacak.

Öğretmenevi karşısından Ankara yönüne doğru hareket eden gençlerin heyecan ve sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Programa katılan gençler heyecanlı olduklarını bu programın yeni yerler görmek ve yeni şeyler duymak için güzel bir fırsat olduğunu bundan dolayı Elazığ’ın abisi bizim abimiz Metin Bulut milletvekilimize teşekkür ediyoruz. Elazığ’da gençlerle bu denli yakından ilgilenen bir milletvekili abileri oldukları için memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Elazığ’dan Konya’ya Kültür Gezisine Katılan gençler bu akşam saat 8:00’de Ankara’ya doğru harekete geçtiler.

Gençler saban saat 10:00’da Türkiye Büyük Millet Meclisinde olacaklar.