'Bunu nasıl yapmışlar?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 24 Ocak depreminden sonra Elazığ'da yapılan çalışmaları örnek gösterdi ve bu çalışmayı Kılıçdaroğlu görse 'ya bunu da nasıl yapmışlar' diyerek hayranlıkla birlikte şaşkınlığını gizleyemeyeceğini ifade etti.

'Bunu nasıl yapmışlar?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Haber | CHP belediyeciliğinin İzmir’de yağışlarda oluşan görüntülerle birlikte çöktüğünü, buna karşın  Elazığ’da bir yıl içerisinde yeni bir şehir doğduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“Bay Kemal, Elazığ'ı bir gitsin görsün. Bence, 'ya bunu da nasıl da yapmışlar?' der. Geçtiğimiz günlerde, burası önemli, bizi izleyen milletime sesleniyorum. Zira insanoğlu unutur. Bundan böyle sık sık bunları hatırlatacağız. İzmir'deki yağışlar sonrası yaşanan sele ilişkin bir haber benim de dikkatimi çekti. Bir kadın kardeşim, şöyle diyor Kılıçdaroğlu'na, 'Burada 35 senedir CHP var, lütfen şu altyapıyı düzeltin.'Kendisi de CHP'li olduğu anlaşılan vatandaşımız CHP'yi, CHP Genel Başkanı'na şikâyet ediyor. ‘Kimi kime şikâyet ediyor da demedim’ değil. İzmir Büyükşehir Belediyesi bütçesinin 2.5 katı borçludur. Bir daha borçlanamaz, bunu da öğren Bay Kemal. Ortada borçlanma izni bulunmadığı için herhangi bir oranla kredi kullanabilmesi söz konusu değildir? Sayın Kılıçdaroğlu şunu iyi bil... Hazine ve Maliye Bakanlığı her hangi bir tahvil vermedikten sonra hiçbir belediye borçlanmaya gidemez”