CHP, Elazığlı çiftçilerin sesine kulak veriyor!

Elazığlı çiftçiler, sorunlarını CHP milletvekillerine anlatacak.

CHP, Elazığlı çiftçilerin sesine kulak veriyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un öncülüğünde Elazığlı çiftçilerin sorunlarını dinleyecek.

21 Eylül’de Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıda, CHP’li milletvekilleri çiftçilerin yaşadığı sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini masaya yatıracak.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un davetiyle toplantıya, CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve Isparta Milletvekili Hikmet Yalım da katılacak.

Toplantı kapsamında, Elazığ’da tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin, üretimle ilgili yaşadığı zorluklar ve bu zorluklara yönelik çözüm yolları tartışılacak.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ın Türkiye tarımında önemli bir yere sahip olduğunu vurgularken, toplantının çiftçilerin sorunlarını gündeme getirerek çözüm bulmaya yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti.

"Çiftçilerimizin ekonomik açıdan güçlenmesi, hak ettikleri destekleri alması için bu toplantı büyük önem taşıyor. Üreticilerimizin taleplerini dinleyip, TBMM Genel Kurulu'nda gerekli düzenlemeleri yapmak için çalışacağız," dedi.

Toplantıya tüm Elazığlı çiftçiler davet edilirken, sorunların çözümü için yapılacak yasal düzenlemeler de toplantının önemli gündem maddeleri arasında olacak.