CHP heyeti Elazığ'da incelemelerde bulundu

CHP heyeti, Elazığ'daki işçi grevi ve firma yetkililerinin açıklamaları sonrası sorunları yerinde tespit etmek ve çözüme katkı sağlamak amacıyla Elazığ'a geldi. İlk ziyaretlerini CHP'li belediyeler tarafından yapılan okullara gerçekleştirdiler.

CHP heyeti Elazığ'da incelemelerde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da yaşanan işçi grevi ve firma yetkililerinin açıklamaları sonrası meydana gelen sorunları yerinde tespit etmek ve çözümüne katkı sağlamak üzere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Elazığ’a geldi.

CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz başkanlığındaki heyet, Elazığ’da temaslarına başladı.

İLK ZİYARET CHP'Lİ BELEDİYELER TARAFINDAN YAPILAN OKULLARA

CHP heyeti, ilk olarak CHP’li belediyeler tarafından yaptırılan okulları ziyaret etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankara Ortaokulu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden heyet, depremlerden etkilenen Elazığ halkına destek veren ve bunu okul yaparak somutlaştıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür etti.