CHP'li Başkan Duran gençlerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran başkanlığında hayata geçirilen Gençlik Günü'nde gençlerle buluşma gerçekleştirildi.

CHP'li Başkan Duran gençlerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran özellikle il dışından şehrimize okumaya gelen üniversite öğrencilerinin talep, şikayet ve önerilerini dinlemek için düzenlenen Gençlik Günü programında üniversite öğrencileriyle buluştu. İl başkanlığı binasında gerçekleştirilen etkinlikte  gençlerden gelen sorunlar ve çözüm önerileri dinlendi.

Gençlerin gelecek adına önemli olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran "Bu gün il başkanlığımızda Gençlik Günü programında özellikle il dışından şehrimize okumaya gelen üniversite öğrencilerinin talep, şikayet ve önerilerini dinlemek için bir araya geldik.

Gençler bizim her şeyimiz, cumhuriyetimizin geleceği olan gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizin düşüncelerini, sorunlarını geleceğe dair fikirlerini önemsiyoruz, onlarla yalnızca geleceği değil aynı zamanda bugünün de planlarını yapıyoruz" diye konuştu.