Cihan Yeşilkaya: 'Doğru yoldayız'

Kovancılar AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Yeşilkaya yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Cihan Yeşilkaya: 'Doğru yoldayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cihan Yeşilkaya: "Kovancılar ilçemizde siyaset yapma anlayışı, yerel siyasetçilerden vatandaşın beklentileri değişiyor. İnsanlar artık verilen sözlerin, vaat edilen işlerin peşine düşüyor, sorguluyor. Gittiğimiz her yerde, konuştuğumuz herkes yeni siyasetçilere duyulan ihtiyacı dile getiriyor. Bu ilgi bizim yolumuzun doğru olduğunu gösteriyor." dedi.

Yeşilkaya sözlerine şöyle devam etti: “Bir defa eski yeni hiçbir adayın aleyhinde bir propaganda yapmayacak, konuşamayacağız.

Biz kendi projelerimizi ve kendimizi anlatacağız. Biz farklı bir siyasi anlayışla yola çıktık. Kovancıların sorunlarını çok iyi biliyoruz, bunların öncelik sıralamasını ve nasıl çözüleceğini de biliyoruz. Bizim siyasetimizin merkezinde Kovancılar var, Gençlere yönelik çalışmalar, hanım kardeşlerimiz, yaşlılarımız, bakıma muhtaç insanlarımız ve en önemlisi şehirleşmiş bir Kovancılar var; ama en büyük projem ve en büyük vaadim, merkezine Kovancıları alan kurumlarla uyum içinde çalışan bir siyasi anlayışı Kovancılara hakim kılmaktır. Vatandaşın ihtiyacına göre vatandaşla birlikte proje ve hizmet üreten bir belediyeciliktir.

Kimseyi dışlamayan, herkesi kucaklayan, hizmet götürürken adil olan bir belediyeciliktir. Bir defa yol yapmak, su getirmek, alt yapı çalışmaları hizmet değil, belediyenin asli görevidir. İş bizim siyaset anlayışımızın da temeli budur. Yani asli görevleri bi tamam yapıp ihtiyaca göre farklı alanlarda hizmet üretmektir buda şunu gösteriyor ki biz doğru yoldayız rabbim bizi bu yoldan ayırmasın." ifadelerine yer verdi.