Çikolata ve kahve tutkunlarının yeni adresi açıldı

1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve, Elazığ'da 'Pera' konseptiyle hizmete başladı.

Çikolata ve kahve tutkunlarının yeni adresi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve, Elazığ’da Çaydaçıra Mahallesi Fırat Teknoket Karşısında hizmet vermeye başladı.

1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve’nin kırma sütlü, bitter, beyaz ve fındıklı çikolata , Antep fıstıklı çikolatalar, eritilmiş çikolataya batırılıp hazırlanan çikolatalı çilek ve sıcak çikolata ile yapılan katkısız, doğal butik tatlar, çikolata severlerin vazgeçilmez adresi olacak.

Yaban mersinli, altın çilekli, ananaslı, limon kabuklu çikolatalar ise meyveli çikolata severler için güzel bir alternatif oluyor. Minik çilek parçacıkları ile birleştirilen eritilmiş bitter, sütlü çikolatadan yapılan ‘’Beyoğlu Kraliçesi’’, yine bitter veya sütlü çikolata tercihi olanlar için hazırlanan ‘’Beyoğlu Browni’’ ve ‘’Beyoğlu Waffle’’ markanın spesiyal tatları arasında yer alıyor. Soğuk içecek kategorisinde ise yer alan buzlu Türk kahvesi, sütlü ve bitter çikolatadan tercih edilebilen soğuk çikolata, el yapımı naneli, çilekli limonatalar, soğuk kahveler, Beyoğlu’na özel spesiyal içecekler de kahve ve çikolata severleri serinletecek.

Bunun yanı sıra 1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve, zengin kahvaltı menüsü, Türk ve Dünya mutfağının eşsiz sunumu içinde barındıran ‘’Pera’’ farkıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve’nin mutfak şefi Ali Embarrado sondakika23.com muhabirine:  "Burada özenle birçok yemek çeşitlerini hazırladığını bunlardan bazıları olan; Beyoğlu tava, bonfile sote şaşör, çökertme kebabı, kremalı mantarlı biftek, köri soslu tavuk, saç tava, soslu kaburga ve geniş menüsüyle Elazığlıları bu lezzetlere hayran bırakmak istediğini söyledi.

İşletme müdürü Muhammet Koşan, 1983 Beyoğlu Çikolata ve Kahve’nin Elazığlıların, misafirlerini kendi evlerinde ağırlamış gibi ağırlayabileceklerini söyleyerek yine özel gün ve etkinliklerde de standart kokteyl hizmeti sağladıklarını vurguladı.