Cilt bakımı yapmayanlar dikkat!

Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi Güzellik Uzmanı Necla Bak, Mevsim geçişlerinden dolayı cildinde hasar oluşup bakım yapmayanları uyardı.

Cilt bakımı yapmayanlar dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mevsim geçişlerinde cilde gerekli bakımın yapılmadığı taktirde kalıcı sorunlar oluşabileceğini anlatan Güzellik Uzmanı Necla Bak, cildinde sorun olanları en kısa zamanda güzellik merkezine beklediklerini vurguladı.

Yaşanan iklim değişiklikleri ile beraber merkez olarak daha sağlıklı cilt için yeni çalışma ortaya koyduklarını ifade eden Bak, ”Değişen iklim koşulları, çevresel etkenler, kullanılan sigara ve beslenme şekilleri dolayısı ile ciltlerde deforme olabiliyor. Cildin DNA’sı bozulmuş oluyor. Bozulan cilt yapısını toparlamak için geliştirdiğimiz sistem ile cildi kodlayarak cildin kendi problemine yönelik kırışıklık, çildeki oksijen ve nemsizlik ve cildin katmalarında oluşan derin hasarlar varsa bunları toparlama adına yapılan işlemlerimiz var.” diye konuştu.

Cildinde yıpranma olanların daha derin hasarlar olmaması için gerekli cilt bakımlarını aksatmadan yapması gerektiğini dile getiren Bak, şunları kaydetti:

“Bu işlemleri de periyodik döngüsel olarak ilerletiyoruz. Beslenmemize nasıl dikkat ediyorsak iç beslenmenin önemli olduğu kadar dış beslenmenin de önemli olduğunu sürekli vurguluyoruz. Ciltlerde çizgi ve kırışıklık çok derinse bunu toparlamak bir anda olmayabiliyor. Yapısal olarak cildin katmanlarına işlemleri yaptığımız zaman cilt kendiliğinden toparlamış oluyor. Ve periyodik döngüde de yapılan işlemde ilk yapılan işlemde 3 haftalık ikinci uygulamada 25 günlük uygulamaya üçüncü uygulamada cildin toparlanmasına göre bir buçuk aylık zaman dilimine kadar sürebiliyor.”

Bu bakımların her dönem yapılması cilde yapılan bir yatırım olduğunu hatırlatan Bak, ”Burada yapısal olarak bir sonraki yılda bir ya da iki defa yaptırmakta fayda var diyoruz. Yaptıracağınız her işlem cildinizin kolejen bağ dokusunu güçlendirmiş olacak. Kendi cildinize de yatırım yapmış olacaksınız.“ şeklinde konuştu.