Dedeman Loyal Club'da senin de yerin ayrı!

'Herkesin Dedeman'ı olma vizyonu ile büyüme hamlesini sürdüren Türkiye'nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman Loyal Club avantajları ile misafirlerine çok özel fırsat ve indirimler sunuyor.

Dedeman Loyal Club'da senin de yerin ayrı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kalitesi ve yaygınlığı ile turizm sektörünün en önemli oyuncularından olan Dedeman Hotels & Resorts International, Loyal Club üyesi misafirlerine özel olarak sunduğu avantajlar ile de büyük ilgi görüyor.

Loyal Club üyeleri ayrıcalıklı bir dünyada yer alırken, 'Herkesin Dedeman'ı olması misyonunu ile hareket eden marka, Loyal Club kapsamında farklı gruplara özel imkanlar da sunmaya başladı.

Kamu çalışanları, basın mensupları ve her yaş grubundan misafirlere sağlanan özel indirimler, Türkiye’nin her bölgesindeki Dedeman otellerinde kaçırılmayacak fırsatlar sağlıyor.

Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman Loyal Club üyesi olan kamu personellerine yüzde 25, 12-20 yaş grubuna yüzde 30, 60 yaş üzeri emeklilere yüzde 30, 20-30 yaş grubuna ise yüzde 20 indirim imkanları sunuyor.

Ayrıca çocuk misafirlerini unutmayan Dedeman Hotels & International, Loyal Club üyesi ailelerin 0-12 yaş arası çocukları da tamamen ücretsiz bir şekilde konaklama imkanına sahip oluyor.

'Senin Yerin Ayrı' mottosu ile çıktıkları yolda misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Dedeman Hotels & Resorts International, Loyal Club üyesi basın mensuplarına da yüzde 25 indirim fırsatı tanıyor.

Bu ayrıcalıklardan yararlanmak için herkes Dedeman Loyal Club üyesi olabilir, Türkiye'deki tüm Dedeman otellerinde Dedeman kalitesi ile konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.