'Deprem sonrası tüm belediyelerimiz seferber oldu'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol açıklamalarda bulundu.

'Deprem sonrası tüm belediyelerimiz seferber oldu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem sonrası siyasi parti gözetmeksizin tüm belediyelerimiz gerçekten Elazığ’daki mağduriyetin giderilmesi için seferber oldu.

Bugün de Ankara Büyükşehir Belediyemizin Halk Ekmek fabrikasının gönderdiği tırın önündeyiz. Bura da yemek üretimi için Ankara Büyükşehir belediyesinin bir sistemi var. Gerçekten devletimiz, milletimiz acıda birleştik. Gelişmelerin halkın yararına olduğunu gördük bundan sonra bu güzel birliktelik devletin yönetiminin bütün kademelerine yansır ve sorunun çözümü içinde aynı birliktelik oluşur. 

Burada olduğumuz için Ankara büyükşehir belediye başkanımız Mansur Yavaş beye sonsuz teşekkür ederim. Kendisi kısa bir zaman sonra Elazığ’ı ziyaret edecek. Ankara Büyükşehir belediye itfaiye ekipleri enkazdan iki kişi kurtardılar.

Sonuç olarak emek veren herkese teşekkür etmek lazım. Kızılay Genel Müdürümüze teşekkür ederiz. Gerçekten çok ciddi bir organizasyon 550 bin nüfuslu kentte deprem sonrası paniği ve panikten kaynaklı beklentileri karşılamak çok kolay değil. Kızılay Genel müdürümüze bu anlamda teşekkür ederim.,