Dilek Gürsoy, Tunceli'nin Pertek ilçesinden adaylığını açıkladı

Emin Eller Uluslararası Medeniyet Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (EMEL-DER) Genel Başkanı Dilek Gürsoy Tunceli'nin Pertek ilçesinde Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Dilek Gürsoy, Tunceli'nin Pertek ilçesinden adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Pertek Belediye Başkan Aday Adayı Dilek Gürsoy, memleketine hizmet etmek için belediye başkanlığına aday olduğunu vurgulayarak “Hedefim tüm Pertek halkını kucaklayan, ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışıyla doğduğum topraklara hizmet etmektir” dedi.

“PERTEK HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”

Aday adayı Dilek Gürsoy “Doğduğum büyüdüğüm yer olan Pertek’i çok seviyorum. İlçemizi karış karış bilir ve ilçemizin tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Göreve gelmemiz taktirinde projelerimizle ilçemiz hak ettiği değere kavuşacak. İlçemiz ülkemizin incisi olan bir ilçemiz. Ama istenilen hizmetler bir türlü ilçemize getirilemedi. Bizler ötekileştirmeyen yönetimle değil birleştirici bir yönetimle Pertek, ilçemiz hak ettiği yere gelecek. Deneyimli ekibimizle hazırladığımız 20 projemizi en kısa sürede açıklayacağız. Ben ve ekibim projelerimizle geliyoruz. Göreve gelmemiz halinde vaat ettiğimiz projelerimizi hayata geçirmemizle ilçemize çağ atlatacağız. Projelerimiz arasında yer alan “turizm projeleriyle” ilçemiz turizm cenneti olacak. İlçemiz, hem ilimizden hem de ülkemizin diğer illerinde turist çekecek ve ilçemiz kalkınmaya başlayacak. Her kesimi ilgilendiren projelerimizi en kısa sürede açıklayacağız. Hedefim tüm Pertek halkını kucaklayan, ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışıyla doğduğum topraklara hizmet etmektir. Partimin yetkili organları beni bu göreve layık görürse, başta Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu bey olmak üzere bana inanan hiç kimseyi mahcup etmeyeceğime inanıyorum.” dedi.