Dinmeyen acı... Elazığ depreminin 1. yılı

Unutmayacağız! Elazığ depreminin 1. yılında Dilek Sitesi önünde canlı yayında o geceyi andık.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dinmeyen acı... Elazığ depreminin 1. yılı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak 2020’de Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yıl dönümünde Son Dakika 23 Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bak, deprem gecesinde sabahın ilk ışıklarına kadar canlı yayında çekimimizi yapan kameramanımız Muhammed Dikkaya ve yine o gece bizi yalnız bırakmayan gönüllü olarak bizlere destek olan Mustafa Karataş, Dilek Sitesi önünde Son Dakika 23’ün sosyal medya hesabı olan Facebook sayfası üzerinden canlı yayın yaparak o gece yaşananları aktardı.

Elazığlı vatandaşlar ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da Dilek Sitesi önünde o geceyi anma adına depremin gerçekleştiği saat 20.55’te toplandılar.

Canlı yayın esnasında konuğumuz olan Milletvekili Erol, o acıyı bir kez daha yaşama adına Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Milletvekili Erol, Dilek Sitesi önünde hayatını kaybedenler anısına karanfiller bırakarak onlara dua etti.

Bizler de Son Dakika 23 ailesi olarak Elazığ depremini unutmayacağımızı belirterek bu anlamda hayatını kaybeden tüm hemşerilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz.