Diyarbakır-Ergani - Elazığ yolu üzerindeki Devegeçidi Köprüsü açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yöntemi katıldığı Devegeçidi Köprüsü ve bağlantı yolları açılışında yaptığı konuşmada, 'Rutin bir atamayı üniversitelerimizi karıştırmak için fırsata çevirenleri hep birlikte takip ediyoruz.

Diyarbakır-Ergani - Elazığ yolu üzerindeki Devegeçidi Köprüsü açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

erör örgütü ile iltisaklı kişilerin en ön safta aldığı bu eylemlerin demokrasiyle, hak arayışıyla, fikir ve ifade özgürlüğüyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Biz bu filmi 18 yıldır 100'lerce defa seyrettik" dedi.

Diyarbakır’da Devegeçidi Köprüsü ve bağlantı yolları açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yöntemi ile katıldığı açılışa, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, kamu kurum müdürleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Video konferans yöntemi ile katıldığı açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır-Ergani-Elazığ yolu üzerindeki Devegeçidi Köprüsü ve bağlantı yollarının Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu köprü ve bağlantı yolları sayesinde Diyarbakır ve Elazığ başta olmak üzere bölgemizdeki tüm şehirlerarası ulaşım daha kolay, konforlu ve hızlı hale gelecektir. Özellikle Eğil kavşağındaki trafiği kesintisiz ve güvenli hale getiren bu projeyle vakit ve akaryakıttan önemli bir tasarruf sağlanacak. Son haftalarda Kömürhan Köprüsünden Gölbaşı geçişine, Ankara-Niğde otoyolundan Kuzey Marmara otoyolunun çeşitli kesimlerine kadar pek çok ulaşım yatırımını hizmete açtık” dedi.