Diyarbakır'da İHA'nın 15 Temmuz sergisine yoğun ilgi

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA), Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında objektiflerine yansıyan fotoğraflarının yer aldığı sergisi Diyarbakır'da yoğun ilgi görüyor.

Diyarbakır'da İHA'nın 15 Temmuz sergisine yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA), Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında objektiflerine yansıyan fotoğraflarının yer aldığı sergisi Diyarbakır’da yoğun ilgi görüyor.

İHA’nın birçok ilde olduğu gibi, Diyarbakır’da da 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle, darbe geçesinde yaşananların hafızalardan silinmemesi amacıyla, “Tarihe tanıklık, oradaydık unutmadık, unutturmadık” sloganıyla düzenlediği sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Darbe girişimi gecesinde çekilmiş 65 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezen vatandaşlar, hem tarihe hem de FETÖ’nün hain darbe girişimine tanıklık ediyor.

“Fotoğrafları görünce tüylerim diken diken oldu”

Sergiyi gezen vatandaşlardan Hüseyin Aslan, fotoğrafları görünce tüylerinin diken diken olduğunu belirterek, “O hain darbe teşebbüsünün bir daha yaşanmamasını dilerim. Hain darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabır dilerim. Milletçe elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Başarılı bir çalışma ile karşılaştık. Sergide emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Biz Diyarbakır halkı olarak her zaman bu gibi saldırıların ve hain girişimlerin karşısında olacağız” dedi.