DoubleTree by Hilton Malatya Hoteli, 2016 yılında yüzde 22 enerji, yüzde 50 de su tasarrufu sağladı

DoubleTree by Hilton Malatya Hoteli, Hilton Otelleri arasında düzenlenen Enerji tasarrufu ve müşteri memnuniyeti kampanyası kapsamında 2016 yılında yüzde 22 enerji, yüzde 50 de su tasarrufu sağladı.

DoubleTree by Hilton Malatya Hoteli, 2016 yılında yüzde 22 enerji, yüzde 50 de su tasarrufu sağladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DoubleTree by Hilton Malatya Hoteli, Hilton Otelleri arasında düzenlenen “Enerji tasarrufu ve müşteri memnuniyeti” kampanyası kapsamında 2016 yılında yüzde 22 enerji, yüzde 50 de su tasarrufu sağladı.

Hilton’un çevreye karşı duyarlılığını ortaya koyduğu ve her yıl kendi otelleri arasında düzenlediği kampanya kapsamında Double Tree by Hilton Malatya Hoteli, 2016 yılında yüzde 22 enerji tasarrufu ve yüzde 50 su tasarrufu sağlayarak Arap Yarımadası ve Türkiye’deki üst sınıf 48 Hilton Oteli içinde 2. oldu.

Kampanya kapsamında bugün DoubleTree by Hilton Malatya Hotelinde ödül töreni düzenlenirken, törene Hilton Otellerinin Arap yarımadası ve Türkiye’deki Mühendislik Operasyonlarından Sorumlu Direktörü Selman Ferhatoğlu, DoubleTree By Hilton Malatya Hoteli Genel Müdürü Abdurrahman Toprak, Teknik Müdürü Bülent Gökçen ve hotel çalışanları katıldı.

Törende konuşan DoubleTree By Hilton Malatya Hoteli Teknik Müdürü Bülent Gökçen, ödülden dolayı mutlu olduklarını kaydederek, enerji tasarrufu ve müşteri memnuniyeti kapsamında daha çok çalışacaklarını söyledi.

Hilton Otellerinin Arap yarımadası ve Türkiye’deki Mühendislik Operasyonlarından Sorumlu Direktörü Selman Ferhatoğlu, da kampanya hakkında bilgiler vererek, DoubleTree by Hilton Malatya Hoteli’nin hedefinin çok üzerinde başarı sağladığını belirtti.

DoubleTree by Hilton Malatya Hoteli Genel Müdürü Abdurrahman Toprak ise, başarıdan dolayı hotel çalışanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.