EBEGEM'de yeni dönem kayıtları başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açtığı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

EBEGEM'de yeni dönem kayıtları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EBEGEM tarafından el sanatlarını yaşatmak ve vatandaşların boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği el sanatları kursu için ön başvuru kayıtları başladı.

Yapılacak kurslar kapsamında çini, ahşap, seramik, filografi, dikiş - nakış ve ev dekorasyon ürünleri branşlarında kurslar verilecek. Sabah ve öğlen grubu olarak iki farklı şekilde eğitimlerin düzenleneceği kursun sonunda ise kursiyerlere katılım belgesi verilecek.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların 17 Eylül ve 8 Ekim tarihleri arasında Kültür Mahallesi Şehit İdris Doğan Caddesi No: 18/4‘te bulunan EBEGEM’e şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Her dönem büyük ilgi gören el sanatları kurslarımız için yeni dönem ön başvuru kayıtları başlıyor. İlimizin kültür sanat altyapısını oluşturmak ve vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirmesini sağlamak adına Elazığ Belediyesi olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. El sanatlarına ilgi duyan ve yeteneklerini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyoruz.” denildi.