Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz:

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Hollanda ve Almanya'ya tepki göstererek, Haçlı ve siyonist zihniyet modern dünyanın habis urlarıdır dedi.

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz:
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Hollanda ve Almanya’ya tepki göstererek, "Haçlı ve siyonist zihniyet modern dünyanın habis urlarıdır" dedi.

Eğitim Bir- Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz İsrail’in ezanı yasaklama girişimi ve Almanya ve Hollanda’nın bakanlara uyguladığı yasaklar hakkında basına açıklamalarda bulunarak tepkisini dile getirdi. İsrail ve Avrupa ülkelerinin İslam düşmanlığının haçlı ve siyonist zihniyeti ile tekrar nüksetmeye başladığını ifade eden Başkan Deniz, “Bu iki zihniyet dünyanın sırtında bir yük, medeni ve modern dünyanın habis urlarıdır. Atılan bu tehlikeli adım, İsrail’in ırkçı uygulamaları ve İslam’ın kutsallarına yönelik devamlı saldırılarının bir parçasıdır. Bu karar, bütün semavi dinlerin mensuplarının yaşadığı Kudüs’te Filistinlilerin örfünü ve haklarını çiğnemek, dünyadaki Müslümanların duygularını incitmek ve ibadet özürlüğünün apaçık ihlal edilmesidir. Kabul edilemez bir karardır. Antidemokratiktir ve bizim için yok hükmündedir, hükümsüzdür. Almanya ve Hollanda’nın siyasetçilerimize ve bakanlarımıza uyguladığı diplomatik nezakete ve uluslararası siyasi teamüllere aykırı yasaklamalar hakkında ise teröre kucak açarak Avrupa’nın kendi değerlerini hiçe saymakla beraber dünyanın geleceğini de tehlikeye attı. Avrupa’nın özellikle Almanya ve onun taşeronluğunu vazife edinen Hollanda gibi ülkelerin Türkiye ve İslam düşmanlığının bir haçlı ittifakı biçiminde ortaya çıktı. Ahlaksızlığın, faşizmin, terörizmin ve tahammülsüzlüğün adresi haline gelen nazi kalıntısı Almanya ve onun taşeron ikizi Hollanda’nın bakanlarımıza uyguladığı tavır kabul edilemezdir. Misliyle karşılık verilmelidir. Almanya ile başlayıp Hollanda ile zirve yapan Ortaçağ zihniyeti ne yazık ki yeniden hortlamıştır. Ancak ülke olarak dünya siyasetindeki ağırlığımızı her gün daha fazla hissedecekler. Bu şer odaklarının gerçek yüzünü bütün dünya bu vesile ile bir kez daha görmüştür. Yüzyılların birikimi neticesinde oluşan devlet geleneğimizle bu şer odaklarının hain planlarını alt edecek güçteyiz.Türkiye demokratik bir dönüşüm yaşıyor. Ses ne hikmetse batıdan geliyor. Türkiye, iktidarıyla muhalefetiyle kendi iradesini test edeceği 16 Nisan’a doğru yol alırken, Almanya’dan, Hollanda’dan oligarşik kakafoni yükseliyor. En son Hollanda’da yaşananlar neresinden tutarsanız tutun, batının ikiyüzlülüğüyle karşılaşırsınız. Popülizm, Avrupa’yı baştan aşağıya kuşatmış görünüyor. Kendilerince, manipülasyon araçlarıyla Türkiye’yi tecrit etmeye kalkıyorlar” dedi.