Elazığ altyapı imkanları ile yatırımlara hazır

Park Dedeman Elazığ Oteli Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız ile Kurumsal Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Yerlikaya Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Alan Elazığ'ın Teşviklerde 6. Bölgede yer almasıyla birlikte ilin ciddi manada yatırımcı ilgisiyle karşılaşacağını belirterek, ilin konaklama sorununa çözüm sağladıkları için teşekkür ederek, başarılar diledi.

Elazığ altyapı imkanları ile yatırımlara hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YATIRIMCILAR AÇISINDAN OLAN ÖNEMLİ BİR SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR

Park Dedeman Elazığ Oteli Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız ile Kurumsal Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Yerlikaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Alan, “Park Dedeman Elazığ Otelin İlimize kazandıran ve böylesine bir prestij yatırımla ilimiz imajına olumlu katkı sağlayan Sayın Ahmet Ballıca kardeşime şahsınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Ballıca ailesi ilimiz iş dünyasında çok uzun yıllardan beri yer almakta ve saygı görmektedirler. Bu vesile ile ben Elazığ’a marka bir yatırım kazandırdıkları için ben Ballıca ailesini tebrik ediyorum. İlimiz özellikle son yıllarda konaklama anlamında son derece modern ve marka yatırımlar kazanmış ve artık konaklamayla ilgili bir eksiğimiz kalmamıştır. Özellikle ilimizin teşviklerde 6. Bölgeye alınması ile birlikte yatırımlar anlamında  artık yeni bir dönem başlamış ve bundan sonra ilimiz çok ciddi manada yatırımcı ilgisiyle karşılaşacaktır. Bu noktada insanların özgürce sosyal hayatlarını yaşabilecekleri ve herkesin saygı göstermesi gereken yaşam biçimlerini idame ettirecekleri bu modern tesislerin ilimizde yer alması bu dönemde büyük önem taşımaktadır. Ulaşım ve güvenlik anlamında da bir sorunu olmayan Elazığ bu önemli avantajlar ile yatırımların gözbebeği olacaktır. Ben sizlerin şahsında tüm bu yatırımları ilimize kazandıran çok değerli işadamı arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.

ELAZIĞ TSO’YA GİRİŞİMLERİ NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Park Dedeman Elazığ Oteli temsilcileri Küçükyıldız ve Yerlikaya’da Başkan Alan’a göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızın Elazığ ve iş dünyası için girişim ve gayretlerini yakından takip ediyoruz. Son olarak Teşvik Yasası ile ilgili vermiş oldukları büyük mücadele sonrasında Elazığ hak ettiği yer olan 6. Bölge teşviklerine kavuşmuştur. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi, Elazığ için yeni bir dönem başlamış ve bu dönemde hizmet sektörü başta olmak üzere tüm şehir geleceğe daha umutlu bakmaya başlamıştır. Bu vesile ile,

Sayın Başkanımıza ve şahsında tüm yönetim kuruluna göstermiş oldukları gayretler nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz” dediler.