Elazığ Belediyesi konut, iş yeri ve arsa ihalesi gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi'ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık artırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde ihale düzenlenerek satışı gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi konut, iş yeri ve arsa ihalesi gerçekleştirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi toplam 66 adet konut, iş yeri ve arsayı satışa çıkardı.  

Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait konutlardan 40 adedinin 8 Mayıs tarihinde, 16 adet iş yerinin ise 9 Mayıs tarihinde açık artırma suretiyle satışı yapılacak. Toplam 56 adet konut ve iş yeri için KDV %1 olarak belirlendi. 

Ayrıca Cumhuriyet, Mornik ve Zafran Mahallelerinde yine mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 10 adet arsa da 7 Mayıs tarihinde açık artırma suretiyle satılacak. İhaleye çıkacak olan Zafran Mahallesi’nde 8 adet, Cumhuriyet ve Mornik Mahallelerinde de 1’er adet arsa için ise KDV bulunmuyor. 

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi'ne göre açık artırma suretiyle gerçekleştirilecek ihaleler, saat 10.00’da, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Encümen huzurunda yapılacak.  

İhale şartnamesi, mesai saatleri içerisinde ücretsiz görüleceği gibi ihaleye iştirak edilmesi halinde her bir ihale için 500 TL bedel karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama Servisi’nden temin edilebilinecek.

Ayrıca teklif verecek kişiler; ayrıntılı bilgi için Elazığ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama Servisi’nden, (424) 248 47 02  (dahili 1572) No’lu telefondan ya da https://www.elazig.bel.tr/ihale-ilanlari/ web sitesinden detaylı bilgi alabilecek.