Elazığ Belediyesinden ücretsiz kurs fırsatı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde çeşitli kurslarla vatandaşların gelişimine katkı sağlayacak. Kurslar ücretsiz olup, sertifikalı eğitim fırsatları sunulacak.

Elazığ Belediyesinden ücretsiz kurs fırsatı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yeni kurslar açıyor.

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında farklı alanlarda düzenlenecek olan kurslarla vatandaşlar hem kişisel gelişimlerini sürdürebilecek hem de istihdam edilebilirliklerini artırabilecekler.

Elazığ Belediyesinin sanat, spor, kişisel gelişim ve müzik gibi birçok alanda yıl boyunca devam eden kurslarına ek olarak yeni dönemde muhasebe, bilgisayar işletmenliği, diksiyon ve güzel konuşma, Türk işaret dili, Almanca, dijital pazarlama, Arapça, F klavye, piyano ve ney kursları da açılacak.

Kurslar ücretsiz olup, başvuru yapan vatandaşlara eğitimlerin sonunda sertifika verilecek.

Başvurular, EBEGEM'e şahsen yapılacak ve kurs programları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 424 238 37 96 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.