Elazığ'da binlerce kişi sorgulandı, 18 şahıs yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı huzur uygulamasında 18 kişi yakalandı. Denetimler 84 noktada eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Elazığ'da binlerce kişi sorgulandı, 18 şahıs yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 15 Nisan’da jandarma sorumluluk bölgesinde “Türkiye Huzur Güven Uygulaması” kapsamında geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi.

291 personelin katılımıyla 84 ekip tarafından eş zamanlı yürütülen denetimler, 84 ayrı noktada yapıldı. 

Uygulama sırasında toplam 3 bin 483 kişi sorgulandı. 19 metruk bina ve 94 umuma açık işletme kontrol edildi.

Sorgulamalarda; uyuşturucu madde bulundurmak, basit yaralama ve ruhsatsız silah taşıma gibi suçlardan aranan 3 kişi ile yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 15 kişi olmak üzere toplam 18 kişi yakalandı.

Elazığ Valisi Dr. Numan Hatipoğlu, uygulamanın ardından yaptığı açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz, vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için çalışmalarına kararlılıkla devam etmektedir,” ifadelerini kullandı.