Elazığ'da bugün neler oldu? 5 Aralık 2019

Bugün Elazığ'da yaşanan olayları, son dakika gelişmeleri, en çok okunan haberleri ve sosyal medyada takip edilenleri Son Dakika 23 okuyucuları için değerledik.

Elazığ'da bugün neler oldu? 5 Aralık 2019
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ELAZIĞ'DA FECİ KAZA! 1 ÖLÜ

Son Dakika 23’te bugün en çok takip edilen haberimiz, maalesef üzücü. Elazığ-Diyarbakır yolunda kamyonun devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Haberin detayı için tıklayın.

HASTANEDE DİŞ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI

Bir diğer haberimiz ise şiddet haberi. Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde bir doktor saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan doktor yaralandı. Akşam saatlerinde Elazığ emniyetinden gelen bilgiye göre ise o saldırgan yakalandı. Haberin detayı için tıklayın.

ELAZIĞ'A BEKLENEN KAR YAĞIŞI GELİYOR MU?

Günlerdir Meteorolojinin vatandaşlara yapmış olduğu kar uyarısı önem arz eden haberlerden yine biri oldu. Akşam saatlerinde Elazığ’ın yüksek kesimleri kar ile kaplandı. Meteoroloji, Elazığlıları bir kez daha uyardı. Haberin detayı için tıklayın.

 

KAYBOLAN SÜRÜCÜ 4 GÜNDÜR NEHİRDE ARANIYOR

Dört gündür üzüntüyle takip ettiğimiz ve siz okurlarımızı sürekli bu konuda bilgilendirdiğimiz haberimiz, Keban ilçemizde kamyonetin Fırat Nehri’ne uçması sonucu kaybolan sürücüye hala ulaşılamadı. AFAD ve Elazığ Emniyetine bağlı dalgıçlar, arama çalışmalarına devam ediyor. Haberin detayı için tıklayın.

900 GRAM DOĞDU, YAŞAM SAVAŞINI KAZANDI, ŞİMDİ 5 YAŞINDA

Bugün sosyal medyada en çok merakla takip edilen ve tebessüm ettiren ise 900 gram olarak dünyaya gelen ve aylarca kuvözde kalıp üç kez kalbi duran Zeynel bebeğin hayata sımsıkı tutunmasının hikâyesini taşıyan haberimiz oldu. Haberin detayı için tıklayın.

OCAK AYINDA BU TARİHLERE DİKKAT!

Son haberimiz ise, Elazığ’da bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Özel Yedi Çınar Okulları’nın 4 ve 5 Ocak tarihlerinde yapacağı Bursluluk Sınavı’nın haberi oldu. Haberin detayı için tıklayın.