Elazığ'da Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki

Elazığ'da CHP öncülüğünde, İYİ Parti, Saadet Patisi, Demokrat Parti ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Öğretmenevi önünde açıklama yapan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, gerçekleştirilen saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Kaplan, "Bu sıradan bir provokasyon değildir. Bu son derece organize bir eylemdir. Bu hain saldırı ülkemizin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmış bir saldırıdır. CHP olarak bu saldırıyı gerçekleştirenlerin arkasındaki güçlere karşı dimdik ayakta duracağız." dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, saldırıya tepkisini dile getirdi.

Saldırının faillerinin en kısa zamanda cezalandırılması gerektiğini aktaran Or, "Bizler bu ülkenin birliğine dirliğine inanan kişileriz. Bir şehit cenazesine Türk vatandaşı olarak herkes katılabilir. Bu tür saldırılar ülkeye zarar veriyor. İnşallah bu saldırılar son bulur." diye konuştu.

Saadet Parti İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu da, siyasi partilerin bu ülkede birbirlerine düşman olmadığını vurgulayarak, "Siyasi partiler birbirlerinin rakipleridir ve ülkenin zenginliğidir. Failler bulunup en ağır şekilde cezaları verilmelidir. Ve bu tür olaylara müsaade edilmemelidir." şeklinde konuştu.

Demokrat Parti İl Başkanı Feyyaz Koçgazi de, "Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar." ifadesini kullandı.