Elazığ'da 'Olimpiyat' hazırlığı

2024 yılında Paris'te yapılacak olan Olimpiyatlara katılma hakkı eden Kadın Boksörlerden Gizem Özer ile Hatice Akbaş Olimpiyat hazırlıklarını ilimizde idman yaparak sürdürüyorlar.

Elazığ'da 'Olimpiyat' hazırlığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müsabakalar da elde ettiği başarılarla 2024 Paris Olimpiyat Biletini kazanan gururumuz Elazığ Belediyespor sporcusu Milli Boksör Gizem Özer ve Antrenörü Cemil Döndü Malatya temsilcimiz Hatice Akbaş ve Antrenör Kerem Akbaş, antrenmanlarını günde iki defa Atatürk Stadyumu ve Ahmet Aytar Spor Salonu içerisinde yer alan Boks Salonunda gerçekleştiriyor. 

Boks Elazığ İl Temsilcisi ve Antrenör Cemil Döndü yaptığı açıklamada; "Davetimiz üzerine şehrimize gelerek yine 54 kg mücadele eden Olimpiyat Sporcusu Hatice Akbaş ve antrenörü Kerem Akbaş hocamız müsabaka hazırlıklarını şehrimizde sürdürüyorlar. Tabi bildiğiniz gibi Gizem Dünya Şampiyonasında Olimpiyat Biletini kaptı, bunun gururunu yaşıyorum. Çok emek verdik inşallah Paris Olimpiyatlarında Gizem’in başarısıyla gururlanacağız." dedi. 

Döndü; "Daha öncede belirtmiştik, İl Müdürümüz Abdulsamet Eren Bey’in çalışmalarıyla kendimize ait antrenman salonumuz da çalışmalarımıza başladık ve tesisleşmenin emeğini Gizem gibi sporcularımızla alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. Şimdide Atatürk Stadyumunun orda yer alan Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonun bir boks salonumuz daha var, imkanlarımız çok iyi tesislerimiz çok iyi inşallah Elazığ olarak Boks’ta ivme hep yukarıda olacak." ifadelerini kullandı.

Milli Antrenör Kerem Akbaş yaptığı açıklamada; "Öncelikle bizleri buraya davet eden Cemil Hocama ve ağırlayan İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e çok teşekkür ediyorum. Hatice benim kızım, aynı zamanda antrenörüyüm. Bu seviyeye gelmek kolay olmuyor çok emek çok çaba demek. Tabi hazırlıklarımız devam ediyor, bizde burada gördük ki güzel çalışmalar var, çok güzel bir stadyum var, antrenman salonu var. Milli Takım standarlarında salonlar tefriş edilmiş açıkcası buraya gelirken de yapılan çalışmaları yerinde gördük. Sayın İl Müdürüne çok teşekkür ederiz, ortada emek olduğu belli ve güzel işler çıkarmış. Sporcumla beraber de hiç yabancılık çekmedik, bizleri kardeşleriymiş gibi ağırladılar, imkan noktasında tam destek sağladılar. Hatice, Gizemle beraber Olimpiyat yolcusu. Bu coğrafyada birlikte bu noktaya gelmek çok gururlu bir his.

Bu noktada tesis ve imkan noktasında yaptığı çalışmalar ve katkılarından dolayı İl Müdürü Sayın Abdulsamet Eren’e, Cemil Hocama ve Sporcumuz Gizem’e şahsım ve kızım adına sonsuz teşekkür ediyorum", ifadelerine yer verdi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; "Bugün bu ziyaret şahsım adına gurur verici, çünkü iki Olimpiyat Kotalı sporcumuzu ağırlıyoruz. Tabi Gizem ve Cemil Hocamla uzun süre diyalog halindeydik ve nitekim emeklerinin karşılığını aldılar ve Olimpiyat Biletini kaptılar. İl Müdürlüğü olarak bir çok tesis inşa ve revize ettik, bugün de olduğu gibi 2 tane güzide sporcumuz antrenmanlarını burada yapabiliyor, tabi Gizemle beraber Hatice de Olimpik Sporcumuz, Malatya’mızdan buraya geldiler ve misafirimiz olarak ağırlıyoruz ve antrenmanlarını sürdürüyorlar. 2024 Paris Olimpiyatlarında yüreğimiz, aklımız Gizem ve Hatice’de olacak, inşallah burada yetişen emek veren antrenman yapan sporcularımız da Olimpiyat Şampiyonu olarak görmek en büyük temennimiz. Bu bölge de yetişen ve emek sporcularımızı sportif anlamda en üst nokta olan Olimpiyatlarda görmek bizler için gurur vesikası. İnşallah bununla beraber gerçekleştirilen gençlik ve spor yatırımları, kamp merkezleri de yeni Gizemler ve Haticelere örnek olur, ayrıca bugün Dünya Kadın Hakları gününde Kadın sporcularımızın elde ettiği başarılarla seviniyoruz ve gururlanıyoruz. İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz, bu vesileyle de Şampiyonlarımız Gizem Özer ve Hatice Akbaş, Antrenörlerimiz Cemil Döndü ve İl Müdürlüğümüzde ağırlamaktan dolayı memnuniyetlerimi dile getiriyor, 2024 Paris Olimpiyatlarında yürekten başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.