Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu

Elazığ'da yağışlı hava devam ediyor. Salı günü sağanak yağışın etkili olduğu Elazığ'da meteoroloji verilerine göre Cuma gününe kadar sağanaklar etkili olacak.

Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta Elazığ’da etkili olan yağış, yeni haftada da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta zaman zaman aralıklı ve kısa süreli yağışların görüldüğü Elazığ’da, Salı günü de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu.

Meteoroloji veririne göre Çarşamba günü de Elazığ’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 18 derece olacağı Çarşamba günü, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece ölçülecek.

Perşembe günü de yağışlar sürecek ancak hava sıcaklıklarında artış yaşanacak. Verilere göre Perşembe günü en düşük hava sıcaklığı 18 derece, en yüksek hava sıcaklığının da 33 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.

Meteoroloji verilerine göre yağışlı havanın Cuma gününe kadar devam etmesi tahmin ediliyor. Gök gürültülü ve sağanak yağışın beklendiği Cuma günü en düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık ise 33 derece olacak.

Öte yandan yağışların hafta sonu Elazığ’ı terk etmesi bekleniyor. Cumartesi günü ve Pazar günü parçalı bulutlu bir hava beklenirken, sıcaklıkların da 33 derece seviyelerinde olacağı tahmin ediliyor.