Elazığ'dan Suriye'ye yardım

Elazığ Saray Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğince çadır kentlerde yaşayan Suriyeliler için 24 ton un gönderildi.

Elazığ'dan Suriye'ye yardım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saray Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen törende, dualar eşliğinde çadır kentlerde yaşayan Suriyeliler için 24 ton un Türk Kızılayı aracılığıyla gönderildi.

Dernek Başkanı Selahattin Pamukçu, yaptığı konuşmada, Suriye'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalamadıklarını söyledi.

Yardım eden herkese teşekkür eden Pamukçu, "İmkanlarımız elverdiği sürece ihtiyaç sahiplerinin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bugün buradan gönderdiğimiz yardımlar, Türk Kızılayı sayesinde doğru yerlere ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. Milletimizin bu konudaki hassasiyeti çok güzel." diye konuştu.

Türk Kızılayı Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kaymaz da "Türk Kızılayı olarak bağışçılarımızdan aldığımız güçle ihtiyaç anında dayanışmanın sembolü olmaya devam ediyoruz. Suriye'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Yardımlarımız devam edecektir. Bağışta bulunmak isteyenlerin şubemiz vasıtasıyla yardım yapabileceklerini bir kez daha dile getirmekte fayda görüyorum." dedi.