Elazığ'ın kaç milli sporcusu var?

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığ'ın milli sporcu sayısını ve bu sporcuları yetiştirmek için sunulan imkanları detaylandırdı.

Elazığ'ın kaç milli sporcusu var?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Haber... Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, altyapıda yetiştirdikleri sporcularla birlikte tesisleşme konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarını ve milli sporcu sayısını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

"Yaşayan Stadyum" olarak adlandırılan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda birçok branştan antrenman salonunun bulunduğunu ve sporcuların uzman antrenörler eşliğinde çalışma imkanı yakaladığını ifade etti.

Minikler ve Yıldızlar kategorisinde geleceğin milli sporcularını yetiştirdiklerini vurgulayan Eren, "Çocuklarımız gelecekte önce müsabık duruma gelecekler, sonra madalya kazanacaklar, milli takımlarda yer alacaklar ve ileride olimpiyatlarda bizleri temsil edecekler. Bizler çocuklarımızdan çok ümitliyiz ve onlara güveniyoruz." dedi.

İl Müdürü Eren, Elazığ'da Boks alanında 3, Kickboks alanında 4 ve Su Topu alanında 1 sporcunun milli sporcu olduğunu belirtti.

Minikler ve Yıldızlar kategorisi ile birlikte gelecekte Elazığ’dan daha çok sporcunun ülkeye kazandırılacağının altını çizdi.