Elazığ STK Platformu'ndan Saadet Partisi'ne ziyaret

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat'ı makamında ziyaret etti.

Elazığ STK Platformu'ndan Saadet Partisi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ STK platformu tarafından yapılan Elazığ’ın sorunları ve çözüm önerileri çalıştayının çalışma raporunu takdim etmek için Elazığ STK platformu dönem sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Saadet Partisi’ne ziyarette bulundu.

Dönem sözcüsü Kayaoğlu, yaptığı açıklamada 24 haziran seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ederek “Seçimlerin öncelikle ülkemize hayırlı olmasını arzu ediyoruz. Seçim döneminde bütün siyasi partileri ziyaret ettiğimiz gibi bugün de Saadet Parti’mizi ziyaret edip hem hayırlı olsun temennisi, hem il başkanımıza ve milletvekili adaylarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunmak hem de yaklaşık 20 gün önce yapmış olduğumuz Elazığ’ımız ile ilgili o ciddi çalıştayın çalışma raporunu takdim etmek için geldik.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat ise STK platformunun gerçekleştirdiği çalıştayın Elazığ’a yararlı olacağını belirterek, “Bu seçimler vesilesiyle STK platformumuz Elazığ’ın sorunları ile ilgili yaptığı çalışmayı bize tebliğ etmiş bulunmaktalar. Ben bu çalışmalardan dolayı kendilerine de teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu çalıştay ve çözüm önerileri ilimizin gelecek hükümetlerde milletvekillerine bir katkı sağlayacağını düşünüyorum.” dedi.

SAADET PARTİSİ’NDEN MEMUR SEN’E ZİYARET

Öte yandan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat ve Saadet Partili milletvekili adayları Memur-Sen Elazığ şubesini ziyaret etti.

Saadet Partisi’nin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren  Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Ben hem siyasi anlamdaki liderlerimiz, hem sendikal anlamda kurucu genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ı rahmetle anarak değerli misafirlerimiz ve milletvekili adaylarımıza Memur Sen ailemizi ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat ise yaptığı değerlendirmede sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirtti. Kodat, “Çok ciddi, sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Türkiye’nin gerek içerde gerek dışarda yaşadığı sıkıntılar söz konusu. Dolayısıyla bu seçimler her halükarda her açıdan önemli. Önümüzdeki seçimlerin kardeşliğin yeniden tesisi için kutuplaşmanın değil, bir araya gelmenin tesisi için bu seçimler inşallah vesile olur.” dedi.

Memur ve işçilerin önemli görev üstlendiğini söyleyen Saadet Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Nedim Sadak, “Memurlar ve işçi kardeşlerimiz ekonomik olarak piyasada önemli bir görev üstleniyorlar. Biliyorsunuz 96 hükümeti döneminde Erbakan hocamız memurlara yaklaşık %102 civarında zam vermişti. Aslında bu piyasanın canlanmasına da vesile olmuştu. İnşallah 24 Haziran’dan sonra Saadet iktidarında aynı şekilde aynı icraatlarla devam edeceğiz.” diye konuştu.

ADAYLAR ENGELLİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Saadet Partisi Milletvekili adaylarının bir sonraki durağı Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi oldu. Başkan Metin Fırat tarafından karşılanan adaylar, engellilerin sorunlarını konuştular.

Ziyarette değerlendirme yapan Saadet Partisi 3. Sıra milletvekili adayı Mustafa Emre, engelli vatandaşlardan destek istedi. Emre, “Malumunuz önümüzde bir seçim var. Bu seçimin kaderini oylar belirliyor. Özellikle ben engelli kardeşlerimden özel kardeşlerimden destek talep etmeye geldim buraya. Sağ olsun çok güzel ilgi alaka gösterdiler. İlimizin ülkemizin engellilerle ilgili problemlerini biliyoruz. Hazırlıklarımız var, projelerimiz var. Bu projelerimizi kendilerine anlatma fırsatımız oldu. Buradan başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm Elazığlı ve engelli kardeşlerimden destek talep ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ise yaptığı açıklamada “Sayın vekil adaylarımız bugün bizi onurlandırdılar. Ziyarette bulundular. Allah razı olsun kendilerinden. Çıkmış oldukları bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizler bir engelli derneği olarak istişarelerimizi gerçekleştirdik. Engellilerimizin sorunlarını dile getirdik. İnşallah bu sorunlarımızı Allah nasip ederse meclise giderse inşallah biz yakasına yapışırız. Sıkıntılarımızı daima dile getiririz.” dedi.

TANYILDIZI: “TÜRKİYE’NİN YENİ BİR YÜREĞE İHTİYACI VAR”

Milletvekili adaylarının son durağı ise Doğukent Mahallesi oldu. Doğukent Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren adaylar, Saadet Partisi’nin projelerini vatandaşlara anlattı.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi 5. Sıra adayı Ebubekir Tanyıldızı, gençlerin işsiz olduğunu ve bu durumun kendilerini üzdüğünü belirtti. Tanyıldızı, “Maalesef bütün gençlerimiz işsiz. Tamamen kahvelere dolmuş, iş sahası bulamadıkları için kendini buralarda heder eden bir gençlik görmekteyiz. Bu da biz Saadet Partilileri oldukça üzmektedir. Bizim genelde siyaset anlayışımız hoşgörü, birbirimizi anlama üzerine kurulmuş. Hiçbir partiyi dışlamadan, hiçbir partiye oy verenleri ötekileştirmeden kardeş bilerek hepsinin ayağına gitmeyi, sorunlarımızı halletmek için el ele gönül birliğiyle çalışmak için yola çıktık. Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir yüze, yeni bir yüreğe ihtiyacı var. İşte o ses, o yürek Saadet Partisi kadroları olduğuna inanıyoruz. Farklı sesler ülkemizde susturulmuştur. Farklı seslere tahammül yoktur. Farklı seslere ya hain denilmiş, ya ötekileştirilmiş, ya da başbakanın dediği gibi ahmaklıkla itham edilmiştir. Ekonomi dar boğaza girmiştir. IMF’ye olan borcumuzu bitirdik zannediyorduk ama IMF’ye keşke borçlu olsaydık da dünya Yahudi milletlerinin bankalarına borçlu olmasaydık. Çünkü biliyorsunuz IMF borç verdiği zaman kullanacağımız yerleri de belli ediyordu. Diğer bankalardan aldığımız parayı siyasi emeller doğrultusunda kullandıkları için ülke ekonomisi de dar boğaza girmiştir.” diye konuştu.