Elazığ TSO heyeti TOBB genel kuruluna katıldı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde M.Rifat Hisarcıklıoğlu güven tazelerken, Türkiye genelinde 181 Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen 30 kişiden oluşturulan Konsey Üyeliğinde Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan da yer aldı.

Elazığ TSO heyeti TOBB genel kuruluna katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞKAN ARSLAN KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO TOBB Üst Kurul Delegeleri Volkan Çiçekçi, Öner Coşkun, Fatih Somay, Suat Yaşa, Ferhat Tunç, Mustafa Candan ve Tevfik Özlü ile Genel Sekreter M.Mehmet Karabulut Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kuruluna katılarak, Elazığ TSO’yu temsil eden isimler oldular.

Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden güven tazelerken, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 30 kişiden oluşan TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçildi.

Başkan Arslan TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi olarak başta ilimiz olmak üzere ülkemiz ekonomi ve sanayisine hizmet vereceklerini belirterek, “TOBB’de yoğun bir şekilde seçim süreçleri tamamlanmıştır. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden başkan seçilmiştir. Ben öncelikle kendisine ve tüm yönetim kurulu üyeleri ile diğer organlarda görev alacak iş dünyası temsilcilerine başarılar diliyorum. Şahısım olarak TOBB Ticaret ve Sanayi Odası Konsey üyesi olarak ilimiz ve ülkemiz iş dünyasına hizmet vermeye gayret göstererek, bize duyulan güvene layık olmaya gayret göstereceğim. TOBB çatısı altında alınan her görev ülkemiz ekonomi ve sanayisi için kutsal ve son derece önemlidir. Biz bu sorumluluk anlayışı içerisinde inşallah yeni dönemde en iyi hizmeti vermeye özen göstereceğiz. Oda başkanlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccüh ve ilgiye teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.