'Elazığ TSO'nun bu şehre önemli katkıları olacaktır'

Son Valiler Kararnamesi ile Van Valiliğine atanan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu veda ziyaretleri kapsamında Elazığ TSO'yu ziyaret ederek Başkan İdris Alan ile görüştü. Zorluoğlu burada yaptığı değerlendirmede Elazığ TSO'nun bu şehre çok önemli katkıları olacağını belirterek, Başkan Alan'ın girişimlerinden ilin kazançlı çıktığını ifade etti.

'Elazığ TSO'nun bu şehre önemli katkıları olacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞKAN ALAN’IN GİRİŞİMLERİNE ŞAHİDİM

Vali Zorluoğlu’nun Elazığ TSO’ya yaptığı ziyarette, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Başkan Yardımcısı Y. Zeki Kılışcı, Muhasip Üye Mesut Sağlampınar ve Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kubilay hazır bulundu. Vali Zorluoğlu burada yaptığı değerlendirmede, “İdris Başkan bu şehir için kendi tarzı ile çok önemli bir insan. Ciddi çıkışları oldu. Teşvik meselesinde epey katkısı oldu. Bize hep destek verdi. Sayın Başbakanımızın Cazibe Merkezleri Programının lansman toplantısındaki çıkışı halen gözlerimin önünde. Sayın Başkan o çıkışı ile hem Elazığ’ı hem de Elazığ’la aynı statüdeki çok sayıda ile önemli bir katkı sağlayarak Teşvik Yasası kapsamında OSB’lerde yapılacak yatırımların 6. Bölge desteklerinden istifade etmesini sağladı. Kendisiyle ailece görüştüğümüz bir insan. O da bizim gibi Elazığ’ın dertleriyle hep dertlenen ve bu şehir için ne yapabilirim diye çırpınan bir yönetici. Ben Vali ve bir arkadaş olarak kendisinden razıyım Allah’ta razı olsun. Ben İdris Başkanın ve Elazığ TSO’nun bu şehre çok önemli hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Yeni dönemde inşallah Elazığ’ın tüm bölgelerinin teşviklerde 6. Bölge statüsünde olmasını da sağlayacaktır. Bu düşüncelerle ben Sayın Başkandan, Elazığ TSO Yönetiminden ve Elazığ iş dünyasından helallik istiyorum. Benim bir hakkım geçmişse helal ediyorum. Sizlerle bu şehre hizmet etmenin büyük mutluluğu içerisinde olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.

SAYIN VALİMİZLE ELAZIĞ İÇİN GÖNÜL BİRLİĞİ YAPTIK

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’da 2015 Mart ayında kendisinin ve Elazığ Valisinin birlikte hizmete başladıklarını belirterek, “Sayın Valimizle 3 yıla yaklaşan bir mesai birlikteliğimiz, kardeşliğimiz ve dostluğumuz var. Randevusuz bir şekilde kapısı her zaman Elazığ halkına açık olan Sayın Valimiz ilimizin dertleriyle dertlenmiş ve çözüm için mesai kavramından uzak bir şekilde gayret göstererek büyük bir başarı göstermiştir. Bu hizmet dönemi içerisinde Sayın Valimizle gönül birliği yaparak Elazığ için mücadele ettik. Kendisine bizlere vermiş olduğu tüm destekler nedeniyle iş dünyamız ve Elazığ halkı adına teşekkür ediyorum. Biz hakkımızı helal ediyoruz. Kendisine yeni görev yerinde ailesiyle birlikte sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar diliyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Vali Zorluoğlu, ziyaretin ardından Elazığ TSO Personelini de ziyaret ederek ‘Allahaısmarladık’ dedi.