Elazığ Valiliğine 4 yeni atama

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Elazığ Valiliğine 4 yeni atama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kararname ile Elazığ Vali Yardımcılığı görevine Mahmut Şener, Abdullah Demirbağ ve Abdulkerem Abbasoğlu (Asaleten) atanırken, Elazığ Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine ise Selami Kaya getirildi.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince yapılan atama kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Atama kararı ile birlikte, Elazığ Vali Yardımcılığı görevine Mahmut Şener, Abdullah Demirbağ ve Abdulkerem Abbasoğlu gelirken, Elazığ Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine ise Selami Kaya getirildi. 

ABBASOĞLU’NUN ASALETEN ATAMASI YAPILDI

Geçtiğimiz aylarda Dumlupınar Kaymakamı iken Elazığ’a gelerek göreve başlayan Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu’nun asaleten ataması yapılmış oldu.

Öte yandan Elazığ Vali Yardımcısı Uhut Emre Kınacı Kalecik Kaymakamlığı’na, Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez ise Düzce Vali Yardımcılığı’na, Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamlığı’na atandı.