Elazığlı basketbol hakemlerimize görev

Avrupa'nın en iyi ligi olarak gösterilen Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde heyacan devam ederken, Elazığ bölgesi klasman hakemlerimiz bu haftayı da boş geçmediler.

Elazığlı basketbol hakemlerimize görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Ligin tecrübeli A Klasman hakemlerinden Kayahan Topal Cumartesi İstanbul da lider Fenerbahçe’nin maçında görev alacak. Bu maç öncesi 8’de 8 yapan sarı lacivertlilerin rakibi Yalova ise sıralama da 10. Sırada yer alarak, orta sıralarda bulunuyor. 

FENERBAHÇE TV NAKLEN YAYINLIYOR

Elazığ Bölgesi TS Süper Lig Basketbol Hakemi Kayahan Topal’ın bu sezon görev alacağı 7. maç olan Fenerbahçe - Yalova müsabakası Cumartesi günü saat 13:00 de Fatih Spor kompleksinde oynanacak ve karşılaşma Fenerbahçe TV’den de naklen yayınlanacak.

ELAZIĞ’IN İLK KADIN KLASMAN HAKEMİ

Bu sezon B klasmana yükselen ve Elazığ’ın TS basketbol da ilk kadın klasman hakemi olma başarısını gösteren Merve Nur Özcan da Mersin’de düdük çalacak.

Pazar günü saat 14:00’de Mersin’de oynanacak Mersin-Adana 3.lig müsabakasıyla bu sezonki ikinci maçına çıkacak olan Merve Nur Özcan’a uluslarası hakem Nurettin Bilmez eşlik edecek.