Elazığlılar dikkat! Kentsel dönüşümde yeni adım!

Elazığ'ın modern ve depreme dayanıklı yapı stoğuna kavuşması için Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik mahallelerinde kentsel dönüşüm ön talepleri toplanacak.

Elazığlılar dikkat! Kentsel dönüşümde yeni adım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da depreme dayanıklı ve modern yapıların oluşturulması amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm süreci hız kazanıyor.

Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik mahallelerinde belirlenen adalarda gerçekleşecek dönüşüm için vatandaşların ön taleplerini toplayacak olan Kentsel Dönüşüm Ofisi, 9 Eylül Pazartesi günü İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı’nda hizmete açılacak.

Hafta içi her gün 08.30-16.30 saatleri arasında hizmet verecek ofiste, vatandaşlara uzman personeller tarafından kentsel dönüşüm süreci ve hakları hakkında detaylı bilgi verilecek.

Elazığ Belediyesi tarafından toplanacak talepler, Akpınar Mahallesi, Nailbey Mahallesi, Çarşı Mahallesi ve Sarayatik Mahallesi’nde belirlenen adalarda değerlendirilecek.

Elazığlılar dikkat! Kentsel dönüşümde yeni adım!

Kentsel Dönüşüm Ofisi, Atatürk İlkokulu üstünde yer alacak ve dönüşüme dair sorulara yanıt vererek, vatandaşların imar haklarına ilişkin teknik bilgilendirmelerde bulunacak.

Elazığ’ın depreme dayanıklı yapı stoğuna kavuşmasını hedefleyen bu çalışmada, vatandaşların sürece aktif olarak katılımı bekleniyor.