Elazığspor'da 71 Milyon TL'lik dev ödeme

Elazığspor, yıllardır çözüm bekleyen transfer tahtası probleminin tarih olacağını duyurdu.

Elazığspor'da 71 Milyon TL'lik dev ödeme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig'de mücadele eden Bordo-Beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2,5 yıllık süreçte 72 dosyaya toplam 71.603.424,10 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Aziz şehrimiz Elazığ’ın marka değeri olan Çimentaş Elazığspor Kulübü’müzün Onursal Başkanı, Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın 2022 Ocak ayında büyük çaba ve özverisi sonucu transfer tahtamız geçici olarak açılmıştı. Önceki dönem Kulüp Başkanımız Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyelerimizin katkılarıyla, transferi engelleyen dosyaların bir kısmı ödenmişti. Son olarak, Kulüp Başkanımız Ahmet Feti Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin desteğiyle, transfer engelini oluşturan dosyalar için yeni ödemeler gerçekleştirildi. Böylece Elazığspor’umuzun transfer tahtası bu dönem için büyük bir gururla açıldı. Bordo-Beyazlı camiamızın ve taraftarlarımızın bu haberi büyük bir mutlulukla karşılayacağına eminiz."

Açıklamada, Elazığspor’un transfere engel olan birkaç dosyasının daha bulunduğu belirtilerek, "Bu dosyalar da kapatıldığında, kulübümüzün sırtındaki bu yük tamamen ortadan kalkacak. Elazığspor Kulübü, 2,5 yıllık süreçte 72 dosyaya 71.603.424,10 TL ödeme yaparak büyük bir gayret ve emek sergilemiştir. Geçmişte ekonomik zorluklar ve transfer tahtası problemleriyle sık sık gündeme gelen kulübümüz, artık geleceğe güvenle bakıyor. Transfer tahtası sorunu, geçmişte kalıyor. Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, kulübümüze verilen destekler boşa gitmemiş, her kuruşun hakkı verilmiş ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı benimsenmiştir. Şeffaf yönetim anlayışımız doğrultusunda, mali tabloyu ve dosyaları incelemek isteyen taraftarlarımızı kulübümüze davet ediyoruz. Şanlı kulübümüzün geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Açılan transfer tahtası, kulübümüze, camiamıza ve şehrimize hayırlı olsun" denildi.