Ercan Oto yeni Peugeot araçlarını tanıttı

Ercan Oto Satış Danışmanı Yağmur Çakmak Aliş, makyajlanan yeni Peugeot SUV ailesini tanıttı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ercan Oto yeni Peugeot araçlarını tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Peugeot 2008’in dikkat çekici özelliklerini anlatan Ercan Oto Satış Danışmanı Yağmur Çakmak Aliş, araç için şu ifadeleri kullandı: “2008’in Gt modellerimiz de sayılı olarak mevcut, aracımız dış detaylarla ön plana çıkıyor. Aracımızın iç detaylarında ise şöyle, bu aracımız B segmenti bir araç. 3D hayalet ekranımız var. Yarı deri döşeme koltuklarımız mevcut. 2008 modelimiz 400 litreye yakın bagaj hacimlidir. Açılabilir panoramik cam tavanımız da mevcuttur. Yeni Peugeot 2008 B segmenti olarak baktığımızda en çok sattığımız araçtır.”

Dış görünüşüyle dikkatleri üzerine çeken araçlar arasında yer alan ‘Peugeot yeni makyajlı kasa 3008’ de Peugeot Ercan Oto’da yeni sahibini bekliyor.

Ercan Oto Satış Danışmanı Yağmur Çakmak Aliş, Yeni Peugeot 3008 modelinin tanıtımını yaparken,  “Ön panjurlarda tamamen yenilikler hâkim, aslan dişini andıran ledlerle 3008 kasamız da çok tutuldu. Aracımızda anahtarsız çalıştırma da mevcut. Yarı deri döşeme koltuklar bu modelimizde de geçerli, bu aracımızda ise HD hayalet ekranımız mevcuttur.” dedi.

Çerçevesiz camlarıyla, dış görünüşüyle ve rengiyle Peugeot 508 de dikkatleri üzerine çekiyor.

Satış danışmanı Yağmur Çakmak Aliş Peugeot 508 modelinde daha çok araç direksiyonuna ve çerçevesiz camlara dikkat çekti. Yeni araç modellerinde direksiyonların normal boyutlara kıyasla daha küçük olmasının; kabiliyeti için avantajlı olduğunu aktardı. Yağmur Çakmak Aliş, yeni Peugeot araçlarındaki direksiyonların ödüle layık görüldüğünün bilgisini de verdi.

Yağmur Çakmak Aliş Peugeot 508 için ise,“Çerçevesiz camımız mevcut, direksiyonlarımız daha kolay kullanımlıdır. Direksiyonumuz ödül almıştır. Çelik jantlarımız paketlere göre değişmektedir.” ifadelerini kullandı.

Yenilenen Peugeot araçlarını İLGİLİ VİDEO veya Son Dakika 23 YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.