Erhun Karakuş'tan Yıldırım'a tepki: 'Haddini bil'

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş, Eti Krom A.Ş.'nin işçilere yönelik tutumunu eleştirdi. 'Elazığ sahipsiz değildir, işçilerin yanındayız' dedi.

Erhun Karakuş'tan Yıldırım'a tepki: 'Haddini bil'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, yaptığı basın açıklamasında Eti Krom Yıldırım A.Ş.'nin işçilere yönelik tutumunu sert bir dille eleştirdi.

Karakuş, firmanın sahibi Yıldırım'ın açıklamalarını hayretle dinlediklerini belirterek, "Elazığ sahipsiz değildir" dedi. İşçilerin taleplerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Karakuş, belediye başkanının işçilerin yanında yer aldığını ve almaya devam edeceğini ifade etti.

Karakuş, Yıldırım'ın işçileri ekmeğinden etmekle tehdit ettiğini belirterek, "Oranın kapısına kilidi vurup çıkamazsınız. Eğer böyle bir girişimde bulunursanız, biz de buranın devletleştirilmesi için gerekli adımları atacağız" dedi. Ayrıca, milletvekillerine seslenerek, Elazığ'daki duruma kayıtsız kalmamalarını ve gerekli girişimleri başlatmalarını istedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Elazığ'ın sorunlarını yakından takip edeceğini ve işçilerin haklarını korumak için mücadeleye devam edeceğini belirten Karakuş, "Biz milli görüş teşkilatı olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.