Erol'dan bakanlık müjdesi!..

İlimiz CHP Milletvekili Gürsel Erol, şehirde ve AK Parti kulislerinde yeni bir tartışma yaratacak önemli bir açıklamada bulundu ve yapılacak ilk kabine değişikliğinde Elazığlı bir ismin bakan atanacağı müjdesini verdi.

Erol'dan bakanlık müjdesi!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Haber | Kanal Fırat’ta canlı yayın programına konuk olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilimizi ziyaret öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Pazartesi günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havaalanında karşılayacağını ve fırsat bulduğunda ilimizin sorunlarını aktaracağını ifade eden CHP Milletvekili Gürsel Erol, depremin birinci gündem maddesi olacağını ifade etti.

ELAZIĞLILARA MÜJDEM VAR!...

Programda birçok probleme değinen Erol, bu olumsuzluklar içerisinde hemşerilerime bir müjdem var dedi ve şu açıklamalarda bulundu: “Hemşerilerimize buradan duruyorum. Yapılacak ilk kabine değişikliğinde ilimizden bir isim kabinede bakan olarak atanacak ve ülkemize hizmet edecektir.” diyerek yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

Erol’un bu açıklamasından sonra sosyal medya hareketlendi. Elazığ’dan bir ismin bakan atanmasının söz konusu olmadığını, olsa olsa bakan yardımcısı atanacağını ifade edenler olduğu gibi, kurulduğu günden bugüne AK Parti’ye en yüksek desteği veren Elazığ’ın bir bakanlığı hak ettiğini ifade edenler de oldu.

Erol’un bu açıklamasından sonra vatandaşlar,  Ankara’da üst düzey bürokraside görev yapan isimlerden hangisinin bakan olabileceğine dair fikir yürütmeye başladılar.

Bu isimler arasında mevcut bakan yardımcıları hemşerilerimiz ile birlikte, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş gibi üst düzey bürokratlarının da adı dillendiriliyor.

Bakan olma ihtimalleri olan isimler ile ilgili olarak eski milletvekillerinin de  ihtimaller arasında olduğu ifade ediliyor.