Eski Sağlık Müdürü Taş veda etti

Adıyaman'da 14 yıl boyunca Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Taş, görevden ayrılışı nedeniyle veda mesajı yayımladı.

Eski Sağlık Müdürü Taş veda etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’da 14 yıl boyunca Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Taş, görevden ayrılışı nedeniyle veda mesajı yayımladı.

Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatında yapılan yapısal değişik sonrasında Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Sağlık Müdürü olarak atandı. Adıyaman’da uzun yıllar sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Taş, görevinin son gününde veda mesajı yayımladı.

Mehmet Emin Taş yayımladığı mesajında, “Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarındaki yasa değişikliği nedeniyle yeni bir sürece girmiş bulunuyoruz. Bakanlık merkezinde olduğu gibi taşra teşkilatlarında da bir değişim yaşanıyor. Bunun tabii bir sonucu olarak ilimizde de yeni bir yapılanma süreci yaşanmakta. Bu yeni sürecin ve yapılanmanın ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

13 Ocak 2003 tarihinde başladığım Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü görevini bugün itibarı ile nihayete erdiriyorum. Bu süre zarfınca ilimizin sağlık hizmetleri noktasında kat ettiği mesafe aşikârdır. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de oldukça önemli iyileştirmeler oldu. Sağlık alt yapımız ve insan kaynağı açısından oldukça iyi bir duruma geldik. İlimiz merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimiz yeni ve tam donanımlı hastanelere ve Aile sağlığı merkezlerine kavuşmuş oldu. Sağlık hizmetlerinde kalite ve hasta memnuniyeti arttı. Sağlığa erişim ve ulaşım kolaylaştı. Acil sağlık hizmetleri kapsamında ilimiz 112 istasyonları ve tam teşekküllü ambulanslarla donatıldı.

Bütün bunları ekip ruhu içinde birlikte çalıştığımız yönetici ve sağlık personelimizin marifetiyle, mahiyetlerinde çalıştığımız sayın bakanlarımızın ve ilde sayın valilerimizin destekleri ve bize verdikleri imkânlarla gerçekleştirdik. Sağlık hizmetlerimizin iyileştirilmesinde verdikleri destekler için ilimiz milletvekillerine de teşekkür ediyorum. Görevim süresince destek olan dualarıyla bizlere moral veren Adıyaman halkına ve her etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan yerel basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi bildiriyor, görevi devralacak yeni sağlık müdürümüzü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.