ETSO akademi yaz seminerleri yarın başlıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Harput Ajans ve Mindturtle Danışmanlık Platformu güçlerini Elazığ ve bölge işletmeleri için birleştirdi. 'Elazığ TSO Akademi Yaz Seminerleri' birbirini tamamlayan 10 eğitimlik bir seriyle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile buluşuyor.

ETSO akademi yaz seminerleri yarın başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi liderliğinde Elazığ TSO Akademi sırasıyla üyeler, şehir, bölge ve ülke nezdinde önde gelen eğitim, gelişim, öğrenme ve dönüşüm iş ortaklarından biri olmayı hedef edinmiştir. Bu kapsamda, sağlam ve sürdürülebilir bir altyapı oluşturmak adına derinlemesine literatür taraması yapılmış, üyelerin beklenti ve ihtiyaçlarını anlamaya yönelik anket çalışması gerçekleştirilmiş ve birçok eğitim ve danışmanlık paydaşı ile görüşülerek bilgi ve deneyimler bir araya getirilmiştir. Çalışmalar sonunda üye beklentilerinin sürdürülebilir bir biçimde karşılanması için Elazığ TSO Akademi Gelişim Modeli hayata geçirilmiş ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm paydaşlarına yönelik 9 Gelişim Merkezi tasarımlanmıştır.

Elazığ TSO Akademi’nin yeni hizmet modeli hayata geçirilebilmek adına Harput Ajans ve Mindturtle Danışmanlık Platformu bu yeni dönemin stratejik ortakları olarak belirlenmiştir.

“Elazığ TSO Akademi Yaz Seminerleri” birbirini tamamlayan 10 eğitimlik bir seriyle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile buluşuyor. ETSO tarafından yapılan açıklamada Seminerlerin zoom platformunda gerçekleştirileceği ve eğitimlerin ücretsiz olduğu duyuruldu.