Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde el işi ve resim sergisi açıldı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde düzenlenen el işi ve resim sergisi, hastalar ve çalışanların katkılarıyla açıldı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde el işi ve resim sergisi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne bağlı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi (YGAP) Birimi'nde tedavi gören hastalar ve çalışanların katkılarıyla hazırlanan el işi ve resim sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi. 

Dört gün sürecek olan serginin açılışına Elazığ Cumhuriyet Savcısı Taner Karacaoğlu, İl Sağlık Müdürü Vekili Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Nülüfer Kılıç, Destek Hizmetleri Başkanı Muammer Açıkkapu, hastane Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar ve çeşitli kurum yöneticileri katıldı.

Sergi, Halk Eğitim usta öğreticilerinin desteğiyle YGAP Birimi'nde tedavi gören hastalar ve çalışanlar tarafından hazırlanan eserleri içeriyor. Sergide, hastaların ve çalışanların el emeği göz nuru eserleri, dört gün boyunca ziyaretçilere sunulacak. Bu etkinlik, hem hastaların tedavi süreçlerine olumlu katkı sağlamakta hem de onların sosyal hayata katılımlarını desteklemektedir.