Fırat Teknokent 2021 Yılı Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Kurul Toplantısı, Fırat Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde yapıldı.

Fırat Teknokent 2021 Yılı Genel Kurul Toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Okubay, Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ile Fırat Teknokent yönetim ve denetleme kurulu üyeleri katıldı.

Genel kurul öncesi Fırat Üniversitesi’nin Araştırma Üniversitesi listesine girmesi dolayısıyla hazırlanan pasta Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından kesildi.

Toplantıda konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi’nin Araştırma Üniversiteleri listesinde yer almasının Elazığ ve Üniversite camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Bu üniversitemize daha fazla sorumluluk getiriyor. O gurubun içerisinde kalmak için daha fazla çalışmamız lazım. 20 üniversitenin yer aldığı listede daha üst sıralara çıkmanın gayreti içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.

Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ise, Fırat Üniversitesinin Araştırmacı Üniversiteler listesinde olmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, Fırat Teknokent’in 2021 yılı Genel Kurul Toplantısının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Teknokent  Genel Kurulu Toplantısı yapıldı.