Fırat Üniversitesi kariyer merkezi eğitimlerine başladı

Fırat Üniversitesi ile Elazığ İŞKUR Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Fırat Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından 21-22 Nisan 2021 tarihlerinde 'Özgeçmiş (CV) Hazırlama' ve 'Mülakat ve Beden Dili Teknikleri' eğitimleri düzenlendi.

Fırat Üniversitesi kariyer merkezi eğitimlerine başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İŞKUR İş Kulübü Lideri Senur Orhan tarafından verilen eğitimlerin açılış törenine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Zincirli, Kariyer Merkezi Müdür Yardımcıları ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş yapmış olduğu açılış konuşmasında, gelişen dünyada hayat boyu öğrenmenin büyük önem arz ettiğini belirterek düzenlenen ilk eğitimin hayırlı olmasını diledi. Fırat Üniversitesi olarak Kariyer Merkezi üzerinden kişisel gelişimle ilgili eğitimlere devam edileceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, başta İŞKUR olmak üzere eğitimde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zincirli ise konuşmasında pandemi döneminde zorlu şartlara rağmen eğitimlere devam edeceklerini belirterek öğrencileri ve mezunları iş hayatına hazırlamak amacıyla eğitimlerin çeşitlilik kazanacağını ve önümüzdeki günlerde bu eğitimlere devam edileceğini söyledi.