Galatasaray Pepe İçin Devrede

Galatasaray Pepe İçin Devrede

Galatasaray Pepe İçin Devrede
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray Pepe İçin Devrede

Beşiktaş ile maddi sorunlar nedeni ile yollarını ayıran Pepe için Galatasaray kulübü devreye giriyor. Özellikle de durdurucu mevkiinde yaşanan sorunlar nedeni ile yeni oyuncular gündeme alınıyor. Daha güçlü bir takımın kurulması için yapılan çalışmalara yenileri ekleniyor. Transferler ile çözülmesi planlanan uygulamalar bulunuyor. Ozan Kabak’ın ciddi performans artışı dikkatleri çekse de onun içinde transfer teklifleri bulunuyor. Buradan ciddi bir kazanç sağlanarak, özellikle de ileri uç oyuncusu için kaynak yaratılmak isteniyor. Superbetin giriş maç heyecanı için doğru adres. Savunmanın zayıf halinin geride bırakılması için çalışmaların nasıl noktalanacağı merak ediliyor.

Bonservis Bedelinin Olmaması Avantaj

Kulüp ile bağlarını tamamen bitiren ve sözleşmesi feshedilen Pepe için anlaşılması durumunda herhangi ir bonservis bedelinin ödenmesi gerekmeyecek. Savunma hattının güçlendirilmesi için çalışmalar aralıksız bir şekeldi devam ediyor. Takıma takviye olarak forvet oyuncuları ilk akla gelen olsa da savunma içinde gerekli kaynağın yaratılması durumunda belli isimlerle görüşmelerin yapıldığı biliniyor. Fatih Terim’inde yıldız oyuncu için onay verdiği öğrenildi. Bu nedenle görüşmeler hızlandırıldı. Bir an önce sonuçlandırılması bekleniyor. Bu hafta sonu oynanacak olan mücadelelerin ardından resmi olarak transfer dönemi başlamış olacak. Kısa süre içinde sözleşme koşullarının açıklanması bekleniyor. Betsat giriş sayesinde önemli fırsatların sahibi olacaksınız.

Şampiyonluk İçin Savunma Takviyesi Şart

Bu sezon yenilen gollerde bireysel hatların çokluğu nedeni ile belli sorunlar doğdu. Yenilen goller ile gelen puan kayıpları ise şuan takımın lider olmamasında en büyük etkenlerden biri. Bu nedenle Pepe ile görüşmelerin olumlu yönde seyrettiği görülüyor. Pepe’nin de anlaşmaya sıcak baktığı biliniyor. 1,5 yıllık için 4,5 milyon Euro bir teklif düşünülüyor. betpot sayesinde büyük avantalar sizi bekliyor. Yararlanamaya başlayacaklarınız ile avantajlı olacaksınız.